Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon’dan Sahte Pasaport İddialarına Red!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Terraform Labs’ın kurucusu Do Kwon, bir Karadağ mahkemesine, beraberinde seyahat ettiği pasaportun iddiaya göre sahte olduğunun farkında olmadığını ve bunun yerine suçu Çinli isimli bir acenteye attığını söyledi.

Do Kwon Pasaportta Sahtecilik Yaptığını Reddediyor

Güney Koreli haber kuruluşu Segye Ilbo’nun Do Kwon, Karadağ Temel Mahkemesine sahte pasaportlarını ve Kosta Rika pasaportu da dahil olmak üzere seyahat belgelerini üçüncü taraf ajansları aracılığıyla aldığını söyledi.

Do Kwon, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bir arkadaşımın bana tavsiye ettiği Singapurlu bir acentenin istediği belgeleri doldurduktan sonra Kosta Rika pasaportumu teslim aldım. Belçika pasaportumu başka bir acente aracılığıyla aldım.

İddia makamı, pasaportları için kullandığı ajans hakkında daha fazla bilgi için Kwon’a baskı yaptı. Ancak Kwon tam olarak hatırlayamadığını söyledi ve ajansın yalnızca adının “Çince” olduğunu bildiğini de sözlerine ekledi.

Kwon, meslektaşı ve eski Terraform Labs finans müdürü Han Chong-joon ile birlikte sorgulandı. Kwon, seyahat belgelerinde sahtecilik olduğunu reddetmenin yanı sıra, şimdi Europe Now partisinin lideri olan Karadağ’ın eski maliye bakanı Milojko Spajić’e herhangi bir mali bağışta bulunduğu iddialarını da yalanladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Tranchess (CHESS) Coin Nedir? CHESS Coin Geleceği

Tranchess (CHESS) nedir ve yatırım dünyasında nasıl bir devrim yaratıyor? CHESS token alımı, avantajları ve geleceği için içeriği okuyun. Tranchess (CHESS) Coin, finansal piyasalarda yenilikçi bir yatırım ve yönetim aracı olarak tasarlanmış, blockchain teknolojisine dayalı bir kripto para birimidir. CHESS Coin, kullanıcılarına çeşitli finansal ürünler ve stratejiler sunarak, geleneksel ve kripto para piyasalarında yeni bir ...

Bağlantıyı kopyala