bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,035.48 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,268.21 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 492.14 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 127.24 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52426 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.323905 3.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095029 2.81%

Dogecoin (DOGE) için beklentiler yüksek

doge analiz

Analistler, düşüş yönlü hareketlilik sergileyen kripto para piyasasında Dogecoin’in (DOGE) öne çıkabileceğini düşünüyor. Trader Ali Martinez, tek bir adet DOGE satmadığını ve sadece satın aldığını bildirdi.

Kripto para piyasasında düşüş trendi devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 64.000 dolar seviyesine tutunmaya çalışıyor. Diğer taraftan spot Ethereum ETF’ler eşliğinde çıkış yapması beklenen ETH’de tedirginlik sürüyor.

Düşüşleri alım yönlü değerlendirmek isteyen kripto yatırımcıları, potansiyelli kripto projelerini incelemeye başladı. Kripto analisti Ali Martinez, X üzerinden Dogecoin (DOGE) analizini paylaştı.

Martinez, büyük bir yükseliş beklediğini dile getirdi.

Dogecoin (DOGE) yükselişe geçecek mi?

Kripto analisti Ali Martinez’e göre Dogecoin (DOGE) yüzde 140 ila yüzde 230 arasında bir yükseliş gerçekleştirecek. DOGE’de ralli bekleyen analist, daha önce çizilmiş bir grafik formasyonunun çalışmaya devam ettiğini aktardı.

Analist, DOGE grafiğinde alçalan bir üçgende konsolidasyon oluştuğunu ve bu konsolidasyon sonunda fiyatın yukarı yönlü patlama yapacağını ifade etti.

DOGE için benzer görüş Altcoin Sherpa’dan gelmişti. Sherpa, Fibonacci ile DOGE grafiğini analiz etmiş ve yükseliş beklediğini söylemişti. Sherpa, DOGE’nin konsolidasyon döneminde olduğunu aktardı.

Martinez, tarihsel verilere göre DOGE’nin potansiyel bir ralliden önce yüzde 56 ila yüzde 60 oranında geri çekildiğini, bu senaryonun günümüzde de yaşandığını ifade etti.

Martinez, “Şimdi sadece bekleyeceğiz!!!” dedi.

Ether’deki (ETH) gidişat DOGE fiyatını baskılıyor. ETH, son 24 saatte yüzde 10’a yakın değer kaybı yaşayarak altcoin’lerde geri çekilmelere sebep olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala