bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,282.69 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,389.51 2.97%
bnb
BNB (BNB) $ 561.43 3.28%
solana
Solana (SOL) $ 134.90 3.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.587931 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.349135 5.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104771 4.63%

Dünyanın en sürükleyici 360 derece canlı ses deneyimi Polygon Productions, Singapur’un en büyük Formula 1 öncesi Grand Prix Partisi AFTER 2049’da görücüye çıkacak

TOKEN2049 Singapur btchaber

Dünyanın en büyük Web3 konferansıTOKEN2049 bu yıl merakla beklenen Singapur edisyonunun resmi kapanış etkinliği AFTER 2049 için uzamsal ses öncülerinden Polygon Productions ile işbirliği yaptığını duyurdu. Uzamsal ses teknolojisiyle canlı müzik deneyimlerini yeniden tanımlayacak olan Polygon Productions, Singapur’daki ilk etkinliği için stereofonik ses ve senkronize aydınlatmayı birleştirerek sürükleyici bir duyusal yolculuk yaratacak.


AFTER 2049, 20 Eylül Cuma günü Marina Bay Sands’in SkyPark Gözlem Güvertesinde düzenlenecek ve 57. kattan Formula 1 akşam seansının heyecan verici manzarasını sunan CÉ LA VI restoran ve Club Lounge’a kadar uzanacak.

Etkinlik, Singapur’un zevk sahibi kişileri ile teknoloji, kültür ve müzik sahnelerinden küresel yenilikçilerin dinamik bir karışımı olan konukları çok duyulu bir görsel-işitsel deneyimin içine çekecek. Polygon Production’ın 360° ses sistemiyle güçlendirilen ödüllü üçlü WhoMadeWho, Güney Afrikalı DJ ve yapımcı Da Capo ve geri dönen ANONM, Leon, Milam ve Mo-Shi ile birlikte Singapur’daki ilk etkinlikleriyle etkinliğin başını çekecek. Wonderfruit Festivali dışında Asya’da ilk kez sahne alacak olan Polygon Production’ın ses teknolojisi, L-Acoustics L-ISA teknolojisi tarafından desteklenen ve müziği seyircinin üzerinde, etrafında ve içinde hareket ettiren bir daire şeklindeki hoparlör yığınlarına sahip. Bu teknoloji deadmau5 ve Katy Perry gibi isimler tarafından benimsenmiş durumda ve Polygon Productions bu teknolojiyi AFTER 2049 sahnesinde canlı müziğin çehresini değiştirmek için kullanıyor. Canlı etkinliklerde neyin mümkün olduğunu yeniden tanımlayacak benzersiz ve heyecan verici bir deneyim olacak.

Polygon Productions CEO’su Nico Elliott şunları söyledi: “Sürükleyici uzamsal ses sistemimizi AFTER 2049’a getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Polygon Productions ve TOKEN2049 teknoloji, inovasyon ve sınırları mümkün olanın ötesine taşıma konusunda ortak bir tutkuya sahip. Biz bunu sadece sesle yapıyoruz. WhoMadeWho ve Da Capo ile birlikte, bu akşam kitaplara geçecek bir akşam olacak.”

TOKEN2049’un Kurucusu Raphael Strauch ise şunları ekledi: “Polygon Productions’ın da katılımıyla AFTER 2049 sadece bir parti değil, canlı eğlencenin geleceğine bir bakış. F1 antrenman turları devam ederken Singapur’un siluetinin şaşırtıcı manzaralarına karşı konuklarımıza bu eşi benzeri görülmemiş görsel-işitsel gösteriyi sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

AFTER 2049’un sponsorları arasında güvenlikte ilk gerçek dünya varlık katmanı-1 blokzinciri Hibachi; Dağıtık Defter Teknolojisinden yararlanan küresel bir dijital ödeme şirketi olan WSPN; merkezi olmayan yetenek kuluçka platformu MEET48 ; zincir soyutlama yığını NEAR; merkezi olmayan protokoller için dağıtık ağ olan Core; dünyanın ilk merkezi olmayan ödeme ağı olan Gnosis Pay yer alıyor; Haust, uygulama mutlak likidite ağı; 1inch, merkezi olmayan protokoller için dağıtık ağ; Chromia, blok zincirini ilişkisel veritabanlarıyla birleştiren platform; MetaComp, önde gelen dijital ödeme token hizmet sağlayıcısı; Rowan Energy, birbirine bağlı en büyük merkezi olmayan enerji varlıkları ağı; MANTRA, güvenlikte ilk gerçek dünya varlık katmanı-1 blok zinciri; Creditcoin, çok zincirli gerçek dünya varlık protokolü; GOAT Network, ilk Bitcoin katman-2; Orderly Network, Web3 ticareti için izinsiz likidite katmanı; Starknet Foundation, Starknet’in izinsiz merkezi olmayan Validity-Rollup için topluluk vakfı; Incentiv, kullanıcı deneyimini basitleştiren katman-1 blok zinciri; TrinityPad , ilk DEX teklifi (IDO) fırlatma rampası; Telos Vakfı, Gerçek Dünya Kullanımı ve Benimsenmesine odaklanan kitlesel benimseme, açık finans ağı; C2 Ventures, tüm büyük katman 1 ve katman 2 ekosistemlerinde erken aşama yatırımlar yapan bir blok zinciri yatırım fonu; peaq, DePIN’ler ve BOB için omurga olmak üzere tasarlanmış katman-1 blok zinciri: Bitcoin güvenliğini EVM likiditesiyle birleştiren ilk hibrit L2 olanBuild on Bitcoin.

Biletlerin İlk Sürümü bu ayın başlarında sadece üç saat içinde tükendi. Singapur saatiyle 26 Ağustos saat 6:00’da açılan İkinci Sürümde ise biletler dakikalar içinde tükendi. AFTER 2049 biletlerinin son sınırlı sürümü 12 Eylül’ de Resident Advisor aracılığıyla satışa sunulacak. Önceki sürümlerde yaşanan yüksek talep göz önüne alındığında, kalan biletlerin çok hızlı bir şekilde tükenmesi bekleniyor.

TOKEN2049 Singapur hakkında daha fazla bilgi ve sürekli güncellemeler için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.asia.token2049.com/.

AFTER 2049 ile ilgili sorularınız için lütfen [email protected] ile iletişime geçin .

TOKEN2049 hakkında

TOKEN2049, küresel kripto ekosistemindeki karar vericilerin fikir alışverişinde bulunmak, ağ kurmak ve sektörü şekillendirmek için bir araya geldiği, Singapur ve Dubai’de altı ayda bir düzenlenen küresel bir Web3 etkinlik serisidir. TOKEN2049, girişimciler, kurumlar, sektörün içindekiler, yatırımcılar, inşaatçılar ve kripto ve blok zinciri sektörüne güçlü ilgi duyanlar için önde gelen buluşma yeridir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala