bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,108.50 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,270.01 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 492.52 0.91%
solana
Solana (SOL) $ 127.53 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524292 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.324932 2.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095221 2.67%

Elon Musk’a Göre Dogecoin İşlemlerde Bitcoin’den Daha İyi

elon muska gore dogecoin islemlerde bitcoinden daha iyi

Kripto para dünyasında oldukça yakından takip edilen Tesla’ CEO’su Elon Musk Kısa bir süre önce TIME tarafından yılın kişisi seçildi ve Dogecoin (DOGE) ve Bitcoin (BTC) hakkında yorum yaptı.

Elon Musk TIME’a verdiği röportajda şunları kaydetti:

“Bitcoin’in işlem hacmi düşüktür ve işlem başına maliyeti yüksektir. En azından temel seviyesinde, bir değer deposu için uygundur, ancak temelde Bitcoin, işlemsel para birimi için uygun değildi.”

Elon Musk Dogecoin ve Bitcoin Konusuna Değindi

Elon Musk, meme kripto para Dogecoin’in (DOGE) “biraz” enflasyonist olduğunu, ancak meme coin’in yüzde enflasyonunun aslında zamanla azaldığını açıkladı. Musk, Dogecoin’in (DOGE) yapısına dikkat çekeren şunları söyledi:

“İnsanları bir değer deposu biriktirmek yerine harcamaya teşvik eder.”

elon muska gore dogecoin islemlerde bitcoinden daha iyi 1

Elon Musk Time Tarafından Yılın Kişisi Seçildi

Yılın en etkili insanlarını seçmesi ile tanınan TIME oyunu bu sefer Elon Musk’dan yana kullandı. Dergi daha önce de Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg (2010) ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’a (1999) yer vermişti.

Son olarak Musk da en etkili isimler arasında yerini aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala