Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Enerji Şirketi Chevron Metaverse için Marka Başvurusu Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Birçok farklı sektörden şirketin NFT ve metaverse için çalışmalar yaptığını duyuyoruz. Şimdi bunların arasında çok uluslu bir enerji şirketi olan Chevron da katıldı. Chevron, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) adı ve logosu için metaverse ile ilgili yeni bir ticari marka başvurusu yaptı.

Chevron, NFT ve Metaverse için Hazırlanıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli enerji şirketlerinden biri olan Chevron da yeni nesil teknolojileri yakından takip ediyor. Şirket kısa süre önce Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) metaverse ile ilgili yeni bir ticari marka başvurusunda bulundu. 2 Mart’ta yapılan başvuruya göre enerji devinin, metaverse’e genişleme ve NFT’ler ile yenilenebilir enerji ürünleri ve dijital emtialar şeklinde market ürünleri sunma planları bulunuyor.

enerji sirketi chevron metaverse icin marka basvurusu yapti 2

Konuya dair açıklama yapan ticari marka avukatı Michael Kondoudis şunları söyledi:

Chevron, Metaverse’in potansiyelini açıkça görüyor ve ticari markasını yaklaşan sanal mal ve hizmet ekonomisine hazırlıyor”

Victoria’s Secret, McDonald’s, Monster Energy ve Walmart gibi sektörlerinin önde gelen isimleri NFT dünyasına giriş yapmıştı. Hatta New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) bile bu ilgiye çekimser kalamadı.

New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE), ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine yaptığı bir başvuruda, OpenSea ve Rarible gibi şirketlerle rekabet edecek, kripto para birimleri ve NFT’ler için finansal bir borsa olmak istediğine dikkat çekmişti.

Yazar: Hazal Orta

Spell Token (SPELL) Nedir?

Spell Token, Abracadabra Money’nin yönetişim ve hizmet token’ıdır. Governance (staking), Revenue share (staking), Yield farming için kullanılır. Spell Token (SPELL) Nedir? Spell Token (SPELL), kullanıcıların sahip oldukları ancak kullanamadıkları sermayeyi kullanmalarına olanak tanıyan, zincirler arası bir stablecoin ödünç verme protokolüdür. Spell Token (SPELL) ile, kasalarda stake ile elde edilen faiz getiren tokenlar, artık Abracadabra’nın USD ...

Bağlantıyı kopyala