bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,065.56 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,355.94 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 540.98 2.26%
solana
Solana (SOL) $ 136.12 2.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.564817 5.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.354147 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.102915 1.52%

“Ether (ETH) er ya da geç rekor kıracak”

ether eth yukselis

Khelp Financial kurucusu ve CEO’su Boomer Saraga, Ether’in (ETH) potansiyel fiyatından uzakta olduğunu ve yükseliş beklediğini dile getirdi.

Saraga 14 Ağustos’ta yaptığı bir röportajda Ethereum ağındaki aktivite artışını ve ETH fiyatını yorumladı. Ethereum ağının tüm zamanların en yüksek performansına ulaştığını belirten Saraga şunları söyledi:

“Temel bir bakış açısıyla, Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşıyor ve ETH fiyatının da söz konusu performansı takip etmesini bekliyorum.”

Saraga’nın ETH fiyat tahmini ise dudak uçuklattı.

“Ethereum blokzinciri ETH için itici güç olacak”

Khelp Financial kurucusu ve CEO’su Boomer Saraga’ya göre, Ethereum blokzincirindeki temel faaliyetler ETH fiyatı ile örtüşmüyor.

Ethereum’un temel metriklerini inceleyen Saraga, 2 milyona yakın kullanıcının söz konusu blokzincirde işlem yaptığını, ancak ETH fiyatının oldukça düşük bir seviyede kaldığını ifade etti.

Saraga, ETH fiyatının gecikmeli de olsa tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4 bin 878 doları aşacağını belirtti.

Yıl sonuna kadar yeni zirvelerin görüleceğini düşünen Bitwise yatırım sorumlusu Matt Hougan, ETH’nin 5 bin dolara ulaşacağını öne sürdü.

DefiLlama’nın sağladığı verilere göre, Ethereum blokzincirindeki toplam kilitli varlığın (TVL) değeri 49 milyar dolara yaklaştı.

Ethereum blokzincirindeki faaliyet artışına restaking (yeniden stake etme) protokolleri katkı sağladı. Restaking protokolü EigenLayer’ın TVL’si 12,9 milyar dolara ulaştı.

Spot Ethereum ETF’lerin performansı da ETH’ye katkı sağlamadı. SoSoValue verilerine göre, 14 Ağustos tarihinde spot ETH ETF’leri 10,77 milyon dolar net para girişi gerçekleştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala