bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,406.18 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,310.35 3.02%
bnb
BNB (BNB) $ 558.55 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 142.39 4.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.46873 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.40797 0.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.11861 3.58%

Ether (ETH) yükselişe mi hazırlanıyor?

ether eth yukselis gelecek mi

Spot Ethereum ETF’lerin onaylandığı tarihten bu yana düşüş yönlü hareket den Ether için beklentiler ne? Düşüş sona erecek mi?

Ether (ETH), SEC’nin spot Ethereum ETF’lerine onay verdiği tarihte 3.800 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Onay ile birlikte satış baskısıyla karşılaşan ETH, kısa sürede düşüşe geçti. ETH, 3.500 dolara kadar geriledi.

ETH’deki negatif görünüm, kripto uzmanlarının radarına girdi. Bazı analistler, ETH’deki yükseliş ivmesinin eksikliğini S-1 fon dosyalama onaylarının süresindeki belirsizlikten kaynaklandığını savundu. Bilindiği üzere SEC, spot Ether ETF’lerin lansmanı için bu dosyalamaları onaylamak zorunda.

Ether (ETH) için beklenti büyük

Kripto analisti Sheldon Evans ise ETH’deki mevcut görünümü normal karşılıyor. Evans, konuyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Diğer taraftan veriler, ETH vadeli işlem priminin 5 günde yüzde 15’ten yüzde 13’e düştüğünü gösteriyor. Bu durum da ETH’deki ilginin azaldığına işaret ediyor.

ether eth analiz

Son üç gündür 3.750 doların altında işlem gören ve son 24 saatte yüzde 5’in üzerinde düşüş yaşayan Ether (ETH) tepki çekmeye başladı. Kripto yatırımcıları, spot Ethereum ETF gündeminin neden işe yaramadığını sorguluyor.

Kripto analisti Sheldon Evans ise büyük ETH sahiplerinin (balinalar) son üç hafta içinde varlıklarını yüzde 3 artırmasına dikkat çekti. Analist, bunaltıcı piyasa koşullarının da etkisiyle ETH’lerin zayıf ellerden güçlü ellere geçtiğini aktardı.

Evans, spot Ethereum ETF’lerin lansman sürecine de değindi. Analist, spot Bitcoin ETF’lerin onaylandığı ve işleme başladığı dönemi işaret etti. Benzer bir senaryo kuran Evans, ETH yükselişinin çok da uzakta olmadığını savunuyor.

Evans, yatırımcıların bu düşüşlerde potansiyel satın alma fırsatlarına hazırlanmalarını öneriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala