bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,530.56 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,654.53 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 609.70 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 156.32 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.588479 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.402853 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.122943 8.17%

Fireblocks, Türk kripto sektöründe yer almak için harekete geçti

saaa

Avrupa’nın en büyük, dünyanın da en önde gelen kripto pazarlarından olan Türkiye’ye duyulan global ilgi, Sermaye Piyasası Kanunu’nda yapılan değişikliklerden ve SPK’nın aldığı lisanslamaya ilişkin ilke kararlarından sonra daha da arttı.

Kripto endüstrisinin en hassas ve katma değerli faaliyetlerinden olan kurumsal saklama hizmeti tedariğinin global lideri Fireblocks, Türkiye pazarında en güçlü şekilde yer almak için önemli adımlar atmaya başladı.

Dünyanın en önde gelen kurumsal dijital kıymet saklama kurumlarından olan; BNY Mellon ve BNP Paribas gibi bankalara ve finansal kurumlara kurumsal hizmet veren Fireblocks, son hukuki düzenlemelerden sonra, Türkiye’deki hukuki uyum ihtiyaçlarını değerlendirmek ve yürütmek amacıyla Ünsal Hukuk Bürosu‘nu yetkilendirdi.

Yakın zamanda Fireblocks’un piyasada güvenilen ve uzun vadeli olarak kullanılan B2B, kurumsal seviye saklama ve ihraç hizmetlerinden, Türkiye’de SPK lisansına başvuracak yerli ve yabancı sermayeli kripto hizmet sağlayıcıların daha da yoğun olarak faydalanması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala