bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,987.88 1.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,553.35 2.83%
bnb
BNB (BNB) $ 567.84 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 147.91 2.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.578992 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.353159 0.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104631 2.32%

FTX, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Faaliyetlere Başladı

ftx birlesik arap emirliklerinde faaliyetlere basladi

Sam Bankman-Fried’in kurucu CEO’su olduğu kripto para borsası FTX, genişlemeye devam ediyor. Kripto borsası FTX son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet izni alarak, resmi olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet göstermeye başladı.

FTX Resmen Birleşik Arap Emirlikleri’nde

Kripto borsası FTX faaliyetlerini genişletiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, kripto borsasının Birleşik Arap Emirlikleri’nde resmen faaliyetlerine başladığı açıklandı.

Sam Bankman-Fried’in sahibi olduğu kripto borsası FTX, son dönemde çeşitli ülkelerde faaliyet göstermek adına genişleme çalışmaları yürütüyordu. Kripto dostu projeleri ile tanınan ve kripto merkezi olmak için çalışmalarına devam eden Birleşik Arap Emirlikleri, bu nokta izlediği politikalarla kripto şirketlerinin dikkatini çekmiş durumda.

FTX’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, kripto borsası FTX’in artık resmi olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösterdiği belirtildi. Şirket bu noktada genişleme çalışmalarında son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’ni de dahil etmiş oldu. Kripto borsası FTX tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

FTX resmi olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösteriyor. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ilk lisanslı kripto para borsası olarak, operasyonlarımızı genişletmek ve FTX’in bölgedeki varlığını büyütmek için çok heyecanlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala