bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 0.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,541.34 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 567.87 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 145.37 2.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.582454 0.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.351988 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104328 0.00%

FTX CEO’su Ray, SBF Hakkında Yeni Açıklamalar Yaptı

ftx ceosu ray sbf hakkinda yeni aciklamalar yapti

Başarısız kripto para borsası FTX’in CEO’su John Ray, Sam Bankman-Fried hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ray açıklamasında, FTX US’nin yeterli mali kaynaklara sahip olmadığını söyledi.

FTX CEO’su SBF’nin Açıklamalarını Yalanladı

İflas eden kripto para borsası FTX’in CEO’su John Ray, Sam Bankman-Fried, FTX US’nin kullanıcı para çekme işlemlerini yeniden başlatmak için elinde yeterli miktarda ayrılmış fona dair iddiaları yalanladı.

FTX CEO’su Ray, geçtiğimiz ayın başlarında multi-milyar dolarlık imparatorluğun çöküşüne yol açan temel yapısal kusurları, Meclis Mali Hizmetler Komitesi huzuruna çıkmasında önce yaptığı yazılı bir açıklamada aktarıldı.

ftx ceosu ray sbf hakkinda yeni aciklamalar yapti 2

Ray açıklamasında, “Tüm FTX Group şirketlerinin, özellikle FTX US olmak üzere neden Bölüm 11 dosyasına dahil edildiğine dair sorular gündeme geldi” dedi. Ray açıklamasında ayrıca bunun cevabını “FTX US’nin FTX.com’dan bağımsız olarak çalıştırılmamasıdır” olarak verdi.

Ayrıca FTX’in çöküşüne yol açan Alameda Research ile karşılığını içeren bir dizi sorunun haritasını çıkardı. Ray açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

FTX.com’daki müşteri varlıkları, Alameda ticaret platformundaki varlıklarla karıştırıldı. Bununla birlikte FTX.com’daki müşterilerin varlıklarının tamamı şifresiz anahtarlarda saklandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala