bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,120.91 1.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,459.13 1.26%
bnb
BNB (BNB) $ 580.35 0.36%
solana
Solana (SOL) $ 147.54 2.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.47837 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.405313 5.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124388 0.95%

Galaxy Digital CEO’sundan memecoin’lere övgü

galaxy digital memecoin

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, memecoin’lerin kripto sektörünün temel taşı olduğunu belirtti. Novogratz, memecoin’lere övgü yağdırdı.

Kripto sektöründe memecoin tartışması büyüyor. Sektörün bir kısmı memecoin’lerin pump-dump (doldur-boşalt) yapıda olduğunu ve yatırımcıları zarara uğratmaktan başka bir işe yaramadıklarını iddia ediyor. Diğer taraftan memecoin’lerin önemli olduğunu savunanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla.

Memecoin’lere karşı yakınlığıyla bilinen Novogratz, Business Untitled’da bir video yayımladı. CEO, memecoin’lerin piyasadaki en güçlü anlatılar olduğunu ifade etti.

Memecoin’ler doğru yatırımla servet kazandırıyor

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, insanların memecoin’lerden servet kazandığını belirtti. Novogratz’a göre bunun iki yöntemi var.

Ünlü CEO, ilk yöntemin yatırım yapmak için doğru memecoin’i seçmek olduğunu belirtti. Novogratz’a göre, memecoin doğru bir mizah anlayışına sahip olacak ve insanlar bu memecoin’i sevecek. Novogratz’a göre memecoin’lerden servet kazanmanın ikinci yolu da yeni bir memecoin yaratmak. Elbette kripto yatırımcılarının çoğu, birinci yöntemi tercih ediyor.

Damadının da memecoin yatırımcısı olduğunu söyleyen Novogratz, “Evet, damadım harika bir meme yatırımcısı, onunla tanışana kadar böyle bir şey olduğunu düşünmüyordum ve para kazanmaya devam ediyor, asla satmıyor, Doge‘u seviyor, Dogwifhat’ı seviyor.” yorumunda bulundu.

Novogratz’ın söylemlerine Permission.io CEO’su Charlie Silver’dan eleştiri geldi. Silver, “Memecoin’ler sadece aptalca kumarhane fişleridir. Kripto ekonomisinin temel taşı henüz ortaya çıkmadı.” dedi.

Kripto yorumcusu McGavin ise memecoin’lerin verimsiz bir piyasa faaliyetleri olduğunu iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala