bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,931.52 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,287.86 3.95%
bnb
BNB (BNB) $ 533.16 4.33%
solana
Solana (SOL) $ 130.59 2.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.581021 0.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.329259 4.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.099425 6.38%

Game of Thrones NFT Koleksiyonu Kısa Sürede Tükendi

game of thrones nft koleksiyonu kisa surede tukendi

Son yılların popüler konularından birisi olan NFT’lere olan ilgi artmaya devam ediyor. Şirketler daha fazla kitlelere ulaşmak ve hayranlarıyla etkileşim kurmak için NFT koleksiyonları çıkartmaya devam ediyor. Televizyon dünyasının en popüler dizilerinden birisi olan Game of Thrones’un resmi NFT koleksiyonu garip ellere rağmen kısa süre içerisinde tükendi.

Game of Thrones NFT’lerine Yoğun İlgi

Televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Game of Thrones’un final sezonu pek çok izleyicide karmaşık duygular uyandırmış olsa da dizinin sevenleri bir hayli fazla. Bunun farkında olan yapımcılar Game of Thrones’un resmi NFT koleksiyonunu NFT pazar yeri Nifty’s de satışa çıkardı. Game of Thrones’un NFT koleksiyonu kısa süre içerisinde tükendi.

game of thrones nft koleksiyonu kisa surede tukendi 2

Dizinin NFT koleksiyonu görsellerin kalitesi anlamında sosyal medya platformunda dalga konusu olurken, koleksiyonu olan ilgi son derece tatmin edici oldu. Game of Thrones’un NFT’leri pençe benzeri ve şekilsiz ellerle birlikte geliyor.

NFT’lerin mevcut taban fiyatı 0.7 Ethereum (ETH) yani yaklaşık 93 dolardan satışa sunuluyor. Söz konusu NFT’ler bir avatar, kaynak kartları ve hikâye kartlarını içeriyor. Koleksiyonun fiyatının 150 dolarlık orijinal fiyatından düştüğünü belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala