bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,987.88 1.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,553.35 2.83%
bnb
BNB (BNB) $ 567.84 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 147.91 2.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.578992 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.353159 0.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104631 2.32%

Genesis Trading Baş Risk Sorumlusu Şirketten Ayrılıyor

genesis trading bas risk sorumlusu sirketten ayriliyor

Kripto şirketlerinde son dönemde yönetici ayrılıkları devam ediyor. Genesis Trading’in baş risk sorumlusu şirketten ayrılıyor.

Genesis Trading Yöneticisi Michael Patchen Görevinden Ayrılıyor

Konu hakkında bilgisi olan bir kişinin aktardığına göre Genesis Trading, yeni atanan baş risk sorumlusu Michael Patchen’i kaybetti. Michael Patchen, 3 ay önce şirkete katılmıştı.

Michael Pachen, Temmuz 2022 sonunda, şirketin CEO’su Michael Moro’nun işten çıkarma planları doğrultusunda istifa etmesinin ardından Genesis’te göreve gelmişti. Genesis Trading CEO’sunun görevden ayrılmasının ardından Genesis Operasyon Direktörü Derar İslim, geçici CEO olarak atanırken, finans kıdemli yöneticisi Tom Conheeney kıdemli danışman olarak getirilmişti.

genesis trading bas risk sorumlusu sirketten ayriliyor 2

Genesis’in kripto para birimi borç verme işi, bu yılın Temmuz ayında başarısız hedge fonu, Three Arrows Capital’e büyük ölçüde maruz kaldığını açıkladı. Hem Genesis hem de bazı medya şirketlerinin ana şirketi olan Digital Currency Group, 1.2 milyar dolarlık bir talebin tamamını üstlendi ve Genesis’i Three Arrows Capital’e bağlı olağanüstü bir yükümlülükle bırakmadı. Konu hakkında Genesis ya da Pachen tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala