bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,012.88 0.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,578.26 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 586.84 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 2.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.591275 1.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.349804 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.106456 2.23%

Grayscale, SUI ve TAO için harekete geçti

grayscale kripto trost

Varlık yöneticisi Grayscale, iki yeni kripto yatırım ürününü piyasa sürdü. Şirket, Grayscale Bittensor Trust ve Grayscale Sui Trust isimli iki tröst (fon) ile müşterileri karşılayacak.

Grayscale Bittensor Trust, son zamanların en popüler kripto projelerinden birisi olan TAO’ya yatırım yapacak. Grayscale Sui Trust ise SUI’ye odaklanacak.

TAO ve SUI, küresel varlık yöneticisinin 18 kripto paradan oluşan yatırım ürünü listesine dahil oldu.

Bitcoin ETF ihraççısı Grayscale’den SUI ve TAO hamlesi

Kripto varlık yöneticisi Grayscale, kripto yatırım ürünleri listesine Bittensor ve Sui’yi dahil etti.

Grayscale ürün ve araştırma başkanı Rayhaneh Sharif-Askary, basına verdiği demeçte, “Bittensor ve Sui’yi ürün paketimize eklemekten heyecan duyuyoruz ve Bittensor’un merkeziyetsiz yapay zekanın büyümesinin merkezinde yer aldığına, Sui’nin ise akıllı sözleşme blokzincirini yeniden tanımladığına inanıyoruz” dedi.

Grayscale, TAO ve SUI aracılığıyla daha fazla yatırımcıyı kripto sektörüne dahil etmeyi amaçlıyor. Varlık yöneticisi, kripto alanında tanıdık ürünler sunmaya devam edeceğinin sinyalini verdi.

Varlık yöneticisi, 23 Mayıs’ta Near (NEAR) ve Stacks’e (STX) yatırım yapan iki tröst başlatmıştı. The Block’a göre, fonlar kurumsal yatırımcılara çeşitlendirilmiş bir kripto portföyü sunuyor.

Grayscale’in müşterilerine sunduğu diğer kripto tröst’leri arasında, Solana, Litecoin, Stellar, Zcash, Chainlink ve Decentralized yer alıyor.

ABD’nin köklü şirketi, spot Bitcoin ETF varlığı olan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ile dikkatleri üzerine çekiyor. GBTC, 12,97 milyar dolarlık BTC’yi elinde tutuyor.

CoinMarketCap verilerine göre, TAO 2,055 milyar dolar piyasa değerine sahip. SUI’nin piyasa değeri ise 1,697 milyar dolar seviyesinde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala