Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Güney Kore Başkan Adayları, Kripto Vaatlerini Açıkladılar

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para birimlerinin hızla benimsenmesi ile beraber kullanım alanlarında da çeşitlik artıyor. Bilindiği üzere uzun süredir Güney Kore‘de seçim hazırlıkları devam ediyor. Bunun yanında Güney Kore’nin başkan adayları da sıkı bir şekilde çalışmalarını yürüyor. Ayrıca bu seçimlerde en önemli seçmen kitlesini tüm dünyada olduğu gibi Güney Kore’de de Z Kuşağı oluşturuyor. Adaylar da Z Kuşağı seçmenlerine hitap etmek için kripto ile ilgili vaatlerini genişletiyor.

Güney Kore Başkan Adaylarından Kripto Adımları

Güney Kore’nin tüm başkan adayları, gelecek ay yapılacak seçimlerden önce genç seçmenleri kazanmak için kripto dostu duruşlarını açıkladılar. Bilindiği üzere adaylar, şimdiye kadar Z kuşağının dikkatini çekebilmek için NFT sektöründen kripto bağışlarına kadar birçok çalışma gerçekleştirdiler.

guney kore baskan adaylari kripto vaatlerini acikladilar 2

Genel olarak adaylar, kripto şirketlerini Güney Kore’ye geri getirme sözü verdiler. Bunun aynında Demokrat Parti adayı Lee Jaemyung, kripto para tekliflerini geri getirme olasılığından bahsetti. Hatırlatmak gerekirse geçen ay Upbit’in ofislerini ziyaret eden Lee, NFT yayınladı ve kampanya bağışları için kripto kabul edeceğini söylemişti.

Halkın Güç Partisi adayı Ahn Cheol-soo ise Güney Kore’yi bir “bilim-teknoloji” ülkesi haline getirme sözü verdi. Partisinin Blockchain teknolojisi üzerinde çalışmasını istediğini söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto Para Piyasasında Bu Hafta Yükselenler! 9-15 Temmuz 2023

Kripto para piyasalarında hareketli bir hafta daha geride kaldı. Piyasa, Ripple-SEC davasından gelen kararın ardından sert yükseliş kaydetti. Mahkeme, XRP‘nin menkul kıymet olmadığına yönelik karar verdi. Söz konusu karar Ripple için kısmi zafer olara nitelendirildi. Bunun üzerine XRP‘deki başlayan yükseliş diğer paralarda da kendini hissettirdi. Bazı kripto paralar performansları ile yatırımcıları sevindirdi. İşte haftanın en ...

Bağlantıyı kopyala