bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,259.95 0.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,553.15 5.23%
bnb
BNB (BNB) $ 569.72 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 148.21 5.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.582211 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.356133 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.105116 0.20%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (1-8 Ekim)

nft turu 1

Son dönemde NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

Solana NFT Satışları Eylül Ayında Neredeyse 2 Katına Çıktı

NFT satışları son dönemde kritik bir düşüş içerisinde. Özellikle en aktif NFT trafiğine sahip olan Ethereum nezdinde işler pek iyi gitmiyor. Ancak bu durum, Solana’nın işine gelmişe benziyor. Öyle ki Solana ağındaki NFT satışları eylül ayı boyunca yaklaşık olarak 950 milyon doların seviyesinde seyretti.

Analyst Has Listed The Levels Solana SOL Will See for

Hugo Boss, NFT Alanında Çalışmalar Yapacak

NFT sektörü her geçen gün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Son olarak Hugo Boss, kıyafetleri NFT koleksiyonuna dönüştürerek, metaverse’de sunum yapmaya başlayacak. Söz konusu ortaklık çerçevesinde, 360 derecelik bir metaverse deneyimi sunulacağı ifade edildi.

boss 1

Three Arrows Capital’in Fonu 300’ün Üzerinde NFT Taşıdı

Kripto piyasasının yaşadığı düşüş sonrası iflas edenler arasında iki şirket öne çıkıyor: Celsius ve Three Arrows Capital (3AC). Bu iki şirket de yatırımcılarının varlıklarını farklı stratejiler ile işleme koymuş ve kontrol edilemeyen piyasa koşullarında varlıklarını kaybetmişlerdi. Son olarak yayımlanan bir rapora göre Three Arrows Capital kurucu ortağının kurduğu NFT odaklı fon Starry Night Capital, 300’den fazla NFT’yi farklı bir adrese taşıdı. 

nft turu 1 1

Haun Ventures’ın Kurucusu Katie Haun’dan NFT Açıklaması

NFT sektörü her geçen gün gelişme kaydetmeye devam ediyor. Hal böyle olunca birçok isim bu alanda açıklamalar yapıyor. Son olarak Web3 odaklı risk sermayesi (VC) firması Haun Ventures’ın kurucusu Katie Haun, NFT’lerin esas olarak dijital dünyaya genel geçişten esinlenerek geri dönüş yapacağını öne sürdü.

katiehaun e1570451917833

Asus Web3’e Hızlı Girdi, NFT Platformunu Duyurdu

NFT ve metaverse sektörü, birçok dev şirketi kendine çekmeyi başardı. Giyim, finans ve hatta gıda sektöründen birçok şirket, bu alanda yatırımlarını hızlandırmış durumda. Son olarak bu şirketlerin arasına Tayvan merkezli bilgisayar üreticisi Asus da dahil oldu. Şirket ilk Web3 adımını NFT platformunu duyurarak attı.

oyun platformu bud web3 teknolojisi icin 37 milyon dolar topladi

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala