bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,616.04 2.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,552.98 5.18%
bnb
BNB (BNB) $ 570.70 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 151.29 9.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.587308 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.359339 3.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.107038 2.59%

Haftanın Önemli ve Öne NFT Haberleri!

haftanin onemli ve one nft haberleriE

Kripto para piyasası gelişme kaydetmeye devam ederken NFT sektörü hemen hemen her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte inceleyelim.

Coinbase Wallet’tan OpenSea ve Rarible için Yeni Özellik

Coinbase her ne kadar borsa tarafında birtakım sıkıntılarla boğuşsa da sektörün teknoloji kısmı söz konusu olduğunda gelişimini sürdürüyor. Yakın zamanda yeni ortaklıkla ile birlikte Coinbase Wallet ürününü geliştiren şirket, son olarak popüler NFT pazar yerleri OpenSea ve Rarible için bir özellik duyurusunda bulundu.

VD

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Japon Bankası SMBC, NFT Alanındaki Çalışmalarını Genişletiyor

NFT sektörü hemen hemen her gün gelişme kaydetmeye devam ediyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre; Japonya’nın en büyük bankalarından birini işleten Sumitomo Mitsui Financial Group (SMBC Group), NFT ve Web3 projeleri geliştirmek için Blockchain girişimi HashPort ile birlikte çalışacağını söyledi.

haftanin onemli ve one nft haberleriDF

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

GetFit, BSC Ağında NFT Mobil Oyun Uygulamasını Başlatıyor

Gün geçtikçe gelişme kaydetmeye ve büyümeye devam eden NFT sektörü bilgisayar ve mobil oyunlarla da birlikte anılıyor. NFT oyunları birçok oyuncu tarafından hızla keşfediliyor. Bununla birlikte bu oyunlara talep artıyor. Bu kez GetFit‘den konuyla ilgili bir hamle geldi.

haftanin onemli ve one nft haberleriER

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Binance, Futbol Kulübü Lazio ile NFT Biletleri Sunacak

İşlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance, spor ortaklıklarına devam ediyor. Binance, 2022/2023 sezonunda NFT biletleri sunmak için İtalyan futbol kulübü SS Lazio ile el sıkıştı. Kripto para borsası daha önce de Santos FC, FC Porto ve BWT Alpine F1 takımı gibi kulüplerle ortaklık kurmuştu.

haftanin onemli ve one nft haberleriDFS

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala