Bitcoin (BTC) $ 62,171.66 0.97%
Ethereum (ETH) $ 2,420.61 1.24%
BNB (BNB) $ 564.24 2.04%
Solana (SOL) $ 144.60 2.89%
XRP (XRP) $ 0.534984 1.51%
Cardano (ADA) $ 0.355407 1.06%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109398 0.83%
Al veya Sat Paribu

Hollanda Merkez Bankası, Kayıt Başarısızlıklarının Gizli Olduğunu Söyledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce kripto para borsası Binance Hollandalı düzenleyiciyi sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) lisansı vermeye ikna edemediği için Hollanda’dan ayrılma kararı almıştı. Bu konu özelinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Hollanda Merkez Bankası, kayıt başarısızlıklarının gizli olduğunu söyledi.

Hollanda Merkez Bankası’dan Kayıt İptali İle ilgili Açıklama

Kripto para borsaları faaliyetlerini genişletmek için farklı ülkelerden lisans alarak çalışmalarını sınır ötesine taşımaya çalışıyor. Binance de Hollandalı düzenleyiciden bir sanal varlık hizmeti sağlayıcısı (VASP) almak istiyordu. Borsa bu konuda başarısız olduğunu açıklamıştı.

hollanda merkez bankasi kayit basarisizliklarinin gizli oldugunu soyledie

Binance’in Hollanda’da bir sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) lisansı için kayıt olma çabalarının başarısız olmasının ardındaki ayrıntılar, merkez bankasının denetleme yasalarının gizlilik gereklilikleri nedeniyle belirsizliğini koruyacak. Binance, De Nedelandsche Bank’tan (DNB) her şeyi netleştiremediği için 16 Haziran’da Hollanda’daki hizmetlerini geçerli olmak üzere sonlandıracağını duyurdu.

17 Temmuz’dan itibaren Hollandalı müşteriler platformdan yalnızca varlıklarını çekebilecekken, duyuru tarihinde alım satım ve para yatırma işlemleri durduruldu.

Yazar: Sena Karakılıç

MetaMask’e Astar Network Nasıl Eklenir?

Bu yazımızda Astar Network’ü MetaMask cüzdanınıza nasıl ekleyebileceğinizi adım adım görsellerle destekleyerek anlatacağız. Astar Network MetaMask’e Nasıl Eklenir Halihazırda bir MetaMask cüzdanınız varsa işlemlere direkt olarak başlayabilirsiniz. MetaMask uygulamasının cihazınızda kurulu olduğunu varsayalım. Eğer kurulu değilse buradaki bağlantıya tıklayarak MetaMask cüzdanınızı nasıl oluşturacağınızı dair hazırladığımız kapsamlı rehbere göz atabilirsiniz. MetaMask’e Astar Network’ü Manuel Olarak Ekleme ...

Bağlantıyı kopyala