bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,172.12 4.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,321.85 2.24%
bnb
BNB (BNB) $ 547.21 3.09%
solana
Solana (SOL) $ 131.20 0.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.579648 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.333333 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.100467 1.49%

Huobi Tech Yeni Fırsatlar İçin Huobi Tech Capital’i Kurdu

huobi tech yeni firsatlar icin huobi tech capitali kurdu

Şirketlerin blok zinciri yeniliklerinin getireceği fırsatları yakalamak için yaptığı yatırım ya da satın alımlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Son dönemin popüler konularından olan Web 3, DeFi ve Metaverse alanları da şirketlerin ilgisini çekiyor. Hong Kong merkezli bir teknoloji şirketi olan Huobi Technology, bugün yaptığı açıklama ile birlikte Web3, DeFi ve Metaverse fırsatlarını yakalamak için yeni girişimi olan Huobi Tech Capital’in kurulduğunu açıkladı. Huobi Tech Capital, Huobi Tech’in blok zincirini güçlendirmek adına yapacağı stratejik satım alımlara odaklanacak.

Huobi Tech Yeni Alanlarda Varlık Göstermeyi Hedefliyor

GameFi alanında yeni fırsatları yakalamak isteyen Huobi Tech, Web 3.0, DeFi ve Metaverse alanlarındaki yeni fırsatların yakalanması ve kendi blok zincirinin güçlendirilmesi için stratejik satın alımlar yapabilmek için Huobi Tech Capital şirketini kurdu.

huobi tech yeni firsatlar icin huobi tech capitali kurdu 2

Daha önce de GameFi alanında güçlü yatırımlarıyla dikkat çeken Huobi Tech, blok zinciri yeniliklerine daha iyi uyum sağlayabilmek için yeni yatırımını da gerçekleştirmiş oldu. Huobi Tech yeni şirketiyle birlikte bu alanlarda faaliyet gösteren start – up şirketlerin daha önceden satın alınmasını mümkün hale getirmeyi planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala