Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

İki borsadan daha Rus bankaları için karar

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsaları OKX ile ByBit, yaptırım uygulanan Rus bankalarını ödeme listesinden çıkardı. Böylece iki büyük küresel borsa, Rus bankaları konusunda Binance‘i takip etti. Buna göre Tinkoff Bank ve Sberbank, borsaların P2P işlemleri listesinden çıkarıldı.

OKXten Rekor OKB Yakimi22

OKX ile ByBit, Rus bankaları için harekete geçti

OKX ile ByBit, Rus bankaları için harekete geçti. Haber, Rus medyasında yer aldı. Buna göre Rusya vatandaşları, OKX ve ByBit’in P2P platformlarındaki Tinkoff veya Sberbank hesaplarından kripto karşılığında fiat para alamayacak. Borsalardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

OKX’in hala Raiffeisen Bank ve Russian Standard Bank’ı liste dışı bırakmadığı bildirildi. Bu bankalar, ABD’nin yaptırım listesindeki kuruluşlar arasında yer almıyor.

Binance de geçen hafta Tinkoff ve Sberbank’ı P2P platformundan çıkartmıştı. WSJ, Binance sözcüsüne atıfta bulunarak yaptırım uygulanan bankaların listeden tamamen çıkarıldığını bildirmişti.

Borsadan yapılan açıklamada, bunun yerel ve küresel düzenleyici standartlara ve yaptırım kurallarına uymak için sisteminin düzenli olarak güncellenmesinden kaynaklandığı belirtildi.

Yazar: Göker Bilgiç

Norveç Hükümeti Blockchain için Arbitrum’u Seçti

Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişimin sürdürürken, artık sadece kripto paraların değil, şirketlerin ve hatta ülkelerin ekosisteminde yer almaya başladı. Birçok şirket sistemlerini Blockchain odaklı olarak optimize ederken, Cebelitarık gibi ülkeler de Blockchain’i benimsemeye devam ediyor. Son olarak Norveç de Blockchain çalışmaları için Ethereum tabanlı Arbitrum‘u tercih etti. Norveç, Yeni Ticaret Ürünleri için Arbitrum’u Kullanacak Web3 ...

Bağlantıyı kopyala