Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

İngiltere Merkezli Bankadan Kripto Sınırlama Kararı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünya genelinde kripto para benimsenmesi artarken, bankalardan yeni kripto kararları açıklanmaya devam ediyor. İngiltere merkezli bankalardan birisi olan NatWest, kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratacak yeni bir kripto kararını açıkladı. NatWest, kullanıcıları için günlük kripto ödemelerini sınırlandırdığını açıkladı.

NatWest, Günlük Kripto Ödemelerini Sınırlandırıyor

İngiltere merkezli bankalar arasında yer alan NatWest, kripto para borsalarına ödeme yapan müşterilerine kısıtlamalar getiren İngiltere merkezli bankalar arasına katıldı.

ingiltere merkezli bankadan kripto sinirlama karari 2

NatWest tarafından kullanıcılarına gönderilen bir e-mail’de müşterilerin günde 1.218 dolar ve 30 günlük bir sürede 6.090 dolar ödeme ile kripto ödemeleri yapabilecekleri açıklandı. NatWest tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

NatWest, geçtiğimiz yıl tüketiciler tarafından 329 milyon sterlin kaybettikten sonra kripto suçlulara karşı müşterilerine sunduğu korumayı artırıyor. Bu kararı almamızdaki en büyük neden, bu alanda son dönemde sayıları artan kripto suçluları olarak ifade edilebilir. Bu noktada suçlular, kripto para piyasalarının nasıl çalıştığına ve öngörülmezliğine dair bir anlayış eksikliğiyle oynuyorlar. Yatırımcılar, suçlunun baskısı altında genellikle müşterinin kendi adına suçlu ya da kurban tarafından kurulmuş olan borsalara para aktarmasına teşvik ediyor.

Yazar: Burak Köse

Galaxy Digital CEO’sundan memecoin’lere övgü

Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, memecoin’lerin kripto sektörünün temel taşı olduğunu belirtti. Novogratz, memecoin’lere övgü yağdırdı. Kripto sektöründe memecoin tartışması büyüyor. Sektörün bir kısmı memecoin’lerin pump-dump (doldur-boşalt) yapıda olduğunu ve yatırımcıları zarara uğratmaktan başka bir işe yaramadıklarını iddia ediyor. Diğer taraftan memecoin’lerin önemli olduğunu savunanların sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Memecoin’lere karşı yakınlığıyla bilinen Novogratz, ...

Bağlantıyı kopyala