bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,322.43 0.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,386.52 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 550.41 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 1.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524939 1.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.350232 1.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.108465 2.72%

Kamala Harris’ten kripto ve blockchain teknolojilerine destek sözü

ABD’deki yaklaşan başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı Kamala Harris, kripto para birimlerine ve blockchain teknolojisine olan desteğini bir kez daha dile getirdi. Pittsburgh Ekonomi Kulübü’nde yaptığı konuşmada, Harris, yapay zeka, havacılık ve kuantum teknolojisi gibi inovasyon alanlarına yatırım yapacaklarını belirtti. Blockchain teknolojisinin de bu yatırım planlarına dahil olduğunu vurgulayan Harris, kripto paralara yönelik olumlu bir duruş sergiledi.

Ryan Lee, Bitcoin fiyatının Ekim ortası ile Kasım döneminde 73.750 dolara yükselebileceğini tahmin etti. ABD seçim takviminin Bitcoin fiyatı üzerinde orta vadede etkili olabileceğini ifade eden Lee, yatırımcıları kısa vadeli düşüşler konusunda uyardı. Lee, Bitcoin’in eski zirvesini yeniden test edebileceğini ancak bu süreçte volatilitenin devam edebileceğini belirtti.

Güney Kore’de kişisel veri gizliliği ihlallerine karşı mücadele devam ediyor. Ülkede faaliyet gösteren Worldcoin ve ana şirketi Tools for Humanity, Güney Kore Kişisel Bilgileri Koruma Komisyonu tarafından 830 bin dolarlık bir ceza aldı. Worldcoin’in veri toplama faaliyetleri yasaklanmasa da, belirli şartların sağlanması halinde ülke içinde faaliyetlerine devam edebileceği ifade edildi.

Son olarak, TON ekosistemine ait popüler dokun-kazan oyunu Hamster Kombat’ın yerel tokenı HMSTR, borsalarda listelenmesinin ardından ilk işlem saatlerinde %30’un üzerinde değer kaybetti. Bu düşüşe rağmen yatırımcıların ilgisi devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala