bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,998.88 1.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,453.02 2.39%
bnb
BNB (BNB) $ 563.18 1.03%
solana
Solana (SOL) $ 141.86 4.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.581637 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104385 0.06%

Kraken Bu Hafta Shiba Inu’yu Listeleyeceğinin Sinyalini Verdi

kraken bu hafta shiba inuyu listeleyeceginin sinyalini verdi

San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Salı günü Shiba Inu‘yu listeleyeceğini açıklamıştı. Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman, önde gelen kripto para borsalarından birinin sonunda Shiba Inu kripto para birimini listeleyebileceğini ima etti.

Hoffman, önümüzdeki hafta hakkında kendini iyi hissettiğini tweetledi. Bir Shiba Inu köpeğini dizüstü bilgisayarda yazı yazdığını gösteren bir GIF ekledi. Ancak, Hoffman bu paylaşımını bir süre sonra sildi.

Kraken’den Shiba Inu Listeleme için İpuçları

Kraken geçtiğimiz haftalarda meme kripto para birimi Shiba Inu’yu listeleyeceğini duyurdu. Ancak, borsa daha sonra şu şekilde bir açıklamada bulundu:

Biz sadece, çok kapsamlı olan liste kaydı inceleme sürecimizde ilerlerken yapmamız gereken daha çok iş olduğunu söyledik. Topluluk katılımı bu sürecin yalnızca bir parçasıdır.

kraken bu hafta shiba inuyu listeleyeceginin sinyalini verdiu

Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman‘ın yaptığı bu açıklamadan sonra topluluk, önde gelen kripto borsalarından birini etkileşimi artırmak için kullanmakla suçladı.

Şimdi, ticaret platformu Kraken nihayet listeleme kararı ile ilerliyor. Ayrıca kripto borsası Gemini, sahibi olduğu Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından, geçen hafta Shiba Inu‘ya destek ekledi. Shiba Inu, yazı yazılırken büyük spot borsalarda 0.000053 dolardan işlem görüyor. Bununla beraber mevcut zirvesinden yüzde 38.5 düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala