bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,987.88 1.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,553.35 2.83%
bnb
BNB (BNB) $ 567.84 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 147.91 2.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.578992 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.353159 0.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104631 2.32%

Kripto Borsası BitOasis, Mastercard İle Ortaklık Kurdu

kripto borsasi bitoasis mastercard ile ortaklik kurdu

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli ve Orta Doğu odaklı bir kripto para borsası BitaOsis, kripto ürünlerini genişletmek için yeni ortaklık kurmaya devam ediyor. BitaOsis son olarak Mastercard ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

BitOasis ve Mastercard Kripto Para Birimi İle Ödeme Kartı Sunacak

Dubai merkezli kripto para borsası BitOasis, Mastercard ile kripto para birimleri ile bağlantılı ödeme kartları başlatmak için ortaklık kurdu. Kartlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki BitOasis müşterilerinin satış noktalarında ya da çevrimiçi alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak.

Şirket tarafından açıklamada, “Böylece kripto para birimleri ile bir ödeme yaparken günümüzde mevcut olmayan uyuşmazlık çözümü ve geri ödemeler için hükümler gibi tüketici koruması ekleyecek.” ifadesi  kullanıldı.

kripto borsasi bitoasis mastercard ile ortaklik kurdu 2

Açıklamada ayrıca “Şu anda, kripto para birimi ödemeleri ve nakit çıkışları hantal olarak kabul ediliyor ve tüccarların büyük bir çoğunluğu bu tür ödemeleri doğrudan kabul etmiyor. BitOasis ve Mastercard arasında kurulan bu ortaklık kripto para birimleri ile yapılan ödemelerdeki sorunlu noktaları ele alacak ve bölgedeki müşteri bilincini ve kripto para birimi kabulünü daha da arttıracak.” denildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala