bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,373.57 3.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,285.79 3.50%
bnb
BNB (BNB) $ 493.67 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 127.31 2.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527087 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.323132 0.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.094214 3.16%

Kripto Dünyası ‘Blockchain Dedektifi’ İçin Birleşti

Kripto Dunyasi Blockchain Dedektifi Icin Birlesti22

Blockchain dedektifi ZachXBT‘ye açılan davaya tepkiler sürüyor. Kripto sektörü, ZachXBT‘nin mahkeme masrafları için yaptığı çağrının ardından harekete geçti. Binance CEO’su CZ ve Justin Sun’ın aralarında bulunduğu binlerce kişi mahkeme masrafları için blockchain dedektifine bağış yaptı.

kripto dedektifi zachxbtye dava acildi

Blockchain Dedektifi ZachXBT’ye Bağış Yağdı

Blockchain dedektifi olarak bilinen ZachXBT‘ye iftira davası açıldı. ZachXBT, dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımında Tayvanlı kripto girişimcisi Jeffrey Huang tarafından iftira davası açıldığını bildirdi.

Huang’ın kendisini finansal yollar ile susturmaya çalıştığını ifade eden ZachXBT, yasal masrafları ödeyebilecek gücü olmadığını ifade etti. Blokchain dedektifi masrafların 1 milyon doları aşabileceğini ifade ederek kripto sektörüne destek çağrısı yaptı.

ZachXBT’nin çağrısı kripto sektörünün önde gelen isimlerinin de bulunduğu binlerce kişi katkı sağladı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bağış hesabına 50 bin dolar aktardıklarını açıkladı. Justin Sun da 10 bin TUSD bağışladıklarını bildirdi. ZachXBT’nin cüzdanına şu ana kadar 773 milyon dolarlık kripto bağışı yapıldı.

ZachXBT, 2022 yılında MachiBigBrother lakabını kullanan Huang’ın Formosa Financial da dahil birçok projede manipülasyon yaptığını iddia etmişti. Huang’ın bu faaliyetlerden 38 milyon dolar topladığı belirtilmişti. Bunun üzerine Huang, kripto dedektifine iftira davası açtı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala