bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,003.54 3.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,287.00 3.76%
bnb
BNB (BNB) $ 533.93 4.17%
solana
Solana (SOL) $ 131.22 1.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.589699 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.330457 3.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.09967 5.54%

Kripto Topluluğu, Twitter’ın Yeni CEO’sunu Kutluyor

kripto toplulugu twitterin yeni ceosunu kutluyor

Geçtiğimiz yılın sonlarında sosyal medya platformu Twitter’ı satın alan Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’daki CEO’luk görevinden ayrılacağını açıklamıştı. Elon Musk, Twitter’ın yeni CEO’sunun Linda Yaccarino olduğunu açıkladı. Kripto topluluğu, Twitter’ın yeni CEO’sunu Pepe (PEPE) memeleriyle kutlamaya başladı.

Twitter’ın Yeni CEO’su Kripto Topluluğunu Memnun Etti

Kripto para topluluğu, Elon Musk’ın gün içinde Linda Yaccarino’yu Twitter’ın yeni CEO’su olarak göreve başlamasını kutlamaya başladı. Topluluk, yeni CEO’yu son dönemlerin popüler meme kripto para birimlerinden olan Pepe (PEPE) görselleriyle kutluyor.

kripto toplulugu twitterin yeni ceosunu kutluyor 2

NBCUniversal’ın reklam müdürü olan Yaccarino’nun öncelikle iş operasyonlarına odaklanacağını belirten Musk, zamanını ürün tasarımı ve yeni teknolojilere harcayacağını dile getirdi. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklama yapan Elon Musk, şu ifadeleri kullandı:

Bu platformu her şey uygulaması olan X’e dönüştürmek adına Linda ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Ülkemizde de popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, kripto endüstrisi için tercih edilen platformların başında geliyor. Başarılı girişimci Elon Musk, Twitter’ı satın almasıyla birlikte geçtiğimiz aylarda Twitter’ın logosunu, Dogecoin görseli ile değiştirmiş ve bu hamle de Twitter kripto topluluğunu memnun etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala