bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,040.09 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,418.57 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 553.41 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 137.24 1.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.597021 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.354291 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1055 1.20%

Kriptoların güvenliğini nasıl sağlayabilirsiniz?

GoPlus Security’nin İş Geliştirme ve Partnerliklerden Sorumlu Direktörü Atakan Yavuzarslan, BTCHaber TV’de Emirhan Erdoğan’ın konuğu oldu. Yavuzarslan, kripto para dünyasına olan ilgisinin Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olduğu dönemde başladığını ve pandemi döneminde bu ilginin daha da arttığını belirtti. İlk başlarda ekonomik açıdan kripto para birimlerine ilgi duyan Yavuzarslan, zamanla sıfır bilgi kanıtları gibi ileri düzey konulara merak saldığını ifade etti.

Kriptoda güvenlik çözümleri

Atakan Yavuzarslan, GoPlus Security şirketine katılım sürecini ve burada yaptığı çalışmaları anlattı. Yavuzarslan, GoPlus Security’nin sunduğu güvenlik araçlarının, kripto para kullanıcılarına ve projelere sağladığı pratik çözümlerden bahsetti. Şirketin özellikle kullanıcıların güvenliğini artırmak adına sunduğu çeşitli hizmetlerin, kripto dünyasında güvenliği sağlamada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

GoPlus Security’nin çalışmaları

Kripto dünyasında güvenlik konusunun, özellikle yeni kullanıcılar için kritik bir öneme sahip olduğunu dile getiren Yavuzarslan, GoPlus Security’nin bu alandaki çalışmalarının sektördeki diğer projeler tarafından da büyük ilgi gördüğünü belirtti. Kripto paraların ve blockchain teknolojisinin henüz gelişim aşamasında olduğunu söyleyen Yavuzarslan, güvenlik çözümlerinin de bu süreçte evrim geçirdiğini ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala