Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Küresel Bitcoin ETP’leri, En Yüksek Seviyesine Ulaştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Arcane Research tarafından yapılan yeni bir araştırma, küresel Bitcoin ETP varlıklarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti. Mayıs ayı ETP’ler için verimli bir aydı, ancak Haziran ile birlikte ivme daha da yükseldi.

“In Tune with the Flow” Araştırmasına Göre,  Bitcoin ETP’leri Güçlenmeye Başladı

“In Tune with the Flow” başlıklı Arcane çalışması, mayıs ayındaki çarpıcı BTC ETP toparlanmasına ışık tuttu. Bitcoin ETP varlıkları nisan ayındaki düşüşün ardından bir toparlanma başlattı. Küresel net girişler 9.765 BTC’ye ulaştı ve sonunda 3 Haziran’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 205.008 BTC’ye fırladı.

kripto veri

Kanada ETP’lerinde Güçlü Büyüme

Kanada ETF’leri Mayıs 2021’den bu yana en güçlü girişlerini sergiledi. Mayıs 2022’nin sonunda, Kanada ETF’leri tüm zamanların en yüksek BITO olan 75.333 BTC’ye ulaştı.

“Mayıs sonu itibariyle, Avrupa ETP’leri hala ETP pazarına hakim durumda, ancak Kanada ETP’lerindeki güçlü büyüme, önde gelen ETP bölgesi olarak Avrupa hegemonyasının sona ereceğini gösteriyor.”

btc etp

ABD, Haziran’a Güçlü Bir Giriş Yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki genel BTC ETF’leri, 210 BTC’lik net girişleri gördükten sonra mayıs ayında yavaş gelişti. Girişler yavaş kalırken, Mayıs ayının sonunda ve Haziran ayının başlarında umut verici bir büyüme görüldü. Bu, BITO’nun Bitcoin ETF’lerinin Nisan ayından bu yana en yüksek seviyelerine ulaşmasına neden oldu.

abd

Avrupa ve Avustralya’da Durum Ne?

Avrupa ETP’leri, son bir ay boyunca net çıkışlara tanık olmasının ardından Kanada’nın altında kaldı. Ancak Avrupa ETP pazarındaki eğilimlere göre, eski ETN yapılarında çıkışlar görüldü.

Avustralya, mayıs ayında piyasaya sürülmesinden bu yana Bitcoin ETF pazarında yavaş bir başlangıç ​​yaptı. Lansmanından iki hafta sonra 240 BTC’lik bir AUM topladı. Bu duruma Luna çöküşünün sebep olduğu  gösterildi.

avrupa

Yazar: Esra Bayram

Altın ithalatı yasağı kalkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “Altın ithalatında normalleşmeye gideceğiz” açıklamasıyla ithalat yasağının kalkacağının işaretini vermiş oldu. Ancak zamanlamayla ilgili bir süre vermedi. Sanırım yılın ikinci yarısı olabilir. Çünkü Temmuz itibarıyla enflasyonda bekledikleri düşüş bu süreci destekleyebilir. İthalat yasağı birçok sorunu beraberinde getirmişti. Altın kaçakçılığı, fiziki altın bulamama sorunu ve işçilik. Yani, altın piyasası ve ...

Bağlantıyı kopyala