Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

LA Token (LA) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

LA token (LA), bir kripto para alım satım platformunda kullanılan dijital para birimi şeklinde tanımlanabilir. Kullanıcılarına çok sayıda kripto para alım satım hizmeti sunan bu platform kredi kartıyla da Bitcoin (BTC) alınmasına olanak veriyor. LATOKEN borsasında BTC’nin yanı sıra çok sayıda kripto para listeleniyor. Kullanıcılar LA token’ler aracılığıyla bu dijital değerleri alıp satabiliyor. Borsa platformunda sunulan en önemli özellikse gerçek dünya varlıklarına endekslenmiş kripto paralardır diyebiliriz. Platformda gerçekleşen her işlemin ücreti LA token cinsinden tahsil ediliyor. Yeni token’lerin başlatılmasına da olanak veren bu platform kullanıcıların dikkatini çekebilecek bir potansiyelde. Halihazırda okumakta olduğunuz bu içerik boyunca LA token borsasından ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para La token (LA) ile ilgili de birtakım ilgi çekici verileri yine bu yazıda paylaşacağız.

LATOKEN, 400.000 platform kullanıcısı ve ayda 1,5 milyon ziyaretçi ile 130’dan fazla girişimi birbirine bağladığı aktarılıyor. LA token’ler (LA) de söz konusu borsa için yerel para birimi olarak hizmet ediyor. Peki bu ne anlama geliyor? Platformda gerçekleştirilen her türlü işlem LA token’ler sayesinde tamamlanıyor. Borsada gerçekleşen işlemlerden tahsil edilen ücretler borsa hesaplarında LA token cinsinden tutuluyor. Yani La token’ler için doğal ve organik bir kullanım alanı mevcut. Kullanıcılar tarafından rağbet gören LATOKEN borsasında her gün dikkat çekecek miktarda kripto para alım satımı yapılıyor. Bu durum La token’lere değer atfedilmesine sebebiyet veriyor. La token’ler borsanın likiditesi ve benzeri durumlarda kullanılan kripto para olarak da ifade ediliyor.

LA token

LA Token (LA) Ne Zaman Çıktı?

La token (LA) projesinin web sayfasında yer alan tanıtıcı evrak (whitepaper) incelendiği zaman bazı ilgi çekici gerçeklere erişmek mümkün. Buna göre bu projenin ilk hamleleri 2013 yılına dayanıyor. Bu hamlelerin zamanla La Token haline dönüşmesi ise 2017 yılında cereyan ediyor. Bu yıla kadar geliştirici ekip, çeşitli finans girişimleri yaparak şimdiki projeye zemin hazırladı diyebiliriz.

LATOKEN), piyasadaki en iyi dijital varlık borsalarından birisi haline gelmeyi hedefliyor. Ekip, merkezi olmayan bir borsa olarak ifade edebildiğimiz LADEX‘i başlattı. Bununla da yetinmeyen ekip, farklı alanlarda birtakım hizmetler verecek LACHAIN platformunu da kullanıcıların hizmetine kazandıracak. La token (LA) projesinin misyonu, küresel olarak yatırımcıları ve girişimcileri birbirine bağlamaktır diyebiliriz. Böylece kripto para piyasasına ve blockchain teknolojisinin getirdiği dev ekosisteme katkı sağlanması hedefleniyor.

LA Token (LA) Fiyatı Nedir?

La token (LA) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşmak mümkün. Bu başlıklardan en yeni LA token fiyatına sürekli olarak ulaşabilirsiniz. Projenin geliştiricileri ortaya koydukları platformun kripto para kullanıcılarına tanıtılması için tanıtıcı evrak hazırlamış. Çok sayıda detayı içeren bu evrakta kullanıcıların akıllarına gelebilecek hemen her soruya yanıt verilmeye çalışılmış. Burada yer alan veriler arasında LA token’ler hakkında da birtakım ilginç gerçekler yer alıyor. Buna göre bu kripto paranın piyasaya toplamda 1 milyar adet arz edileceği ifade edildi. Yani La token’ler sınırlandırılmış bir arza sahip. Bu durumun avantajlarını orijinal kripto para Bitcoin (BTC) sayesinde biliyoruz. Piyasaya şimdiye dek toplamda 380 milyon kadar LA token dahil edilmiş. Dolaşımda bulunan bu miktar toplam arzın yaklaşık yüzde 38’ine karşılık geliyor.

LA

LA Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 La token [mcryptocoin=”LA” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. La token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”LA” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. La token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”LA” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”LA” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

LA Token Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 La token [mcryptocoin=”LA” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle La token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,75 dolarla kaydetti. Bununla birlikte La token yılın en düşük seviyesini ise 0,021 dolarla belirledi.

LA Token (LA) Nasıl Çalışmaktadır?

LATOKEN platformu kullanıcılarına kripto para alım satım hizmeti sunan bir borsa olarak işlemlerine devam ediyor. Bu borsanın kripto para topluluğuna yeni hizmetler kazandırmayı hedeflediğini biliyoruz. Platformun kendi web sayfasında konu hakkında detaylı verilere yer verilmiş. Bunun dışında La token’ler için de tanıtıcı bir evrak hazırlanmış. Bu evraka göre LA token, söz konusu borsadaki tüm işlemleri gerçekleştiren kripto para olarak biliniyor. Borsanın en önemli özelliğiyse kullanıcıların gerçek dünya varlıklarına endekslenmiş token’leri kolayca alıp satabilmeleri. Bu sayede küresel finansal sistemde nam salmış varlıkların kripto para türünden alınıp satılması mümkün hale gelecek.

LA 1
LATOKEN

Geleneksel borsalarda alınıp satılan varlıkların La token borsasına nasıl dahil edildiği platformun web sayfasında yer alıyor. Kullanıcılar burada yer alan adımları izleyerek diledikleri varlıkları ekosisteme kazandırabiliyor.

LA Token (LA) Nasıl Satın Alınır?

La token (LA) yalnızca kendi platformu üzerinden temin edilebilir. Yani La token’leri henüz kendisi dışında hiçbir borsa listelemiş değil. Bu durumda bu kripto paraya sahip olmak isteyen kullanıcılar LA token borsasına giderek bu isteklerini yerine getirebilirler. Söz konusu borsada LA token’lerle çeşitli işlem çiftleri oluşturulduğunu görüyoruz.

Yazar: Ömer Uçar

Genç Kuşak Yatırımcılar ve Kripto Paralar

Son aylarda kurumsal yatırımcıların, büyük fon yöneticilerinin ve özel şirketlerin kripto paralara gösterdikleri ilgiyle ve yaptıkları yatırımlarla alakalı haberlerin ardı arkasının kesilmemesiyle,  bu eğilimin özellikle bitcoin fiyatının yükselmesinin arkasındaki en önemli itici güçlerden biri olduğu konusunda şüphe yok gibi duruyor. Yeni bireysel yatırımcının özellikle genç kuşağın kripto paralara bakışının ve yatırım tercihlerinin kripto piyasaları üzerindeki ...

Bağlantıyı kopyala