bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,120.91 1.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,459.13 1.26%
bnb
BNB (BNB) $ 580.35 0.36%
solana
Solana (SOL) $ 147.54 2.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.47837 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.405313 5.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124388 0.95%

Lingo, token’ı için halka açık ön satışını duyurdu

lingo btc

Ödüllendirici bir token oluşturmayı amaçlayan yenilikçi proje Lingo, halka açık ön satışını duyurmaktan heyecan duyuyor. Önde gelen oyunlaştırılmış, RWA destekli bir ödül ekosistemi olan Lingo, bir sonraki milyar tüketici kripto dalgası için tasarlanmıştır. Kullanıcılar, potansiyel olarak gerçek hayat ödülleri kazanmak için $LINGO yatırabilir veya arayabilir.


Lingo’nun ödül ekosistemi

Lingo’nun ödül ekosistemi Magic Eden, Travala ve Fizen gibi en iyi Web3 projeleriyle ortaklık kurdu. Ortaklık ağı, Spotify, Netflix, Starbucks, Nike ve PlayStation dahil olmak üzere 3.000’den fazla marka için kullanılabilen ödüllerle sonuçlandı ve kullanıcılarına somut değer sağladı. Bu, kripto paranın benimsenmesindeki ana zorluklardan biri olan kitlesel benimseme için kilit bir unsurdur. Kullanıcılar Lingo ağına katılarak, aktif ve pasif ekosistem katılımcıları olarak potansiyel olarak gerçek hayat ödülleri kazanabilirler.

RWA anlatısı

Lingo yatırımcıları 3 milyar doların üzerinde varlığı yönetirken, Lingo Gerçek Dünya Varlıkları (RWA) hareketinin ön saflarında yer almayı hedefliyor. Base ve Solana’yı temel alan Lingo, yenilikçi ekosistemi aracılığıyla somut ödülleri güçlendirmek için RWA’dan yararlanıyor. RWA’ya olan potansiyel ilgi artarken, Lingo kripto endüstrisindeki bu sınıra öncülük etmeye hazırlanıyor.

Nasıl çalışır?

Lingo, gerçek dünya varlıkları (RWA) tarafından desteklenen somut topluluk ödülleri üreten yeni bir model sunuyor. İş modeli, platform ücretlerini RWA’lara yeniden yatırarak ödül havuzunda tutarlı bir değer ve bileşik büyüme yaratır.

Lingo Adası katılımcıları için özel avantajlar

Lingo’nun dört haftadan kısa bir süre içinde 8 milyondan fazla tweet ve yarım milyon katılımcıyla kripto Twitter’da viral olan son SocialFi kampanyası Lingo Adası, özel avantajlar sunuyor. First Class, Business Class, Priority Pass ve Economy Pass bilet sahipleri özel fiyatlandırma, öncelikli erişim ve daha fazla tahsis şansına sahip olacak.

Halka açık ön satış detayları

Topluluk ve ağ büyümesi

Lingo aşağıdaki başarıları elde etmiştir:

  • Özel Tur: 12 milyon dolar toplandı, 35 milyon dolar fazla katılım sağlandı
  • Kullanıcı Tabanı: 700.000 aktif kullanıcı
  • Destek: Google Cloud Web3 Startup Program hibesi
  • Küresel Marka: Kingsley Coman, Bryan Habana ve P-Square dahil olmak üzere ana akım ünlüler ve yaratıcılarla 50 milyon dolarlık marka sözleşmesi.

Lingo ekibi

Lingo’nun ekibi, daha önce John-Paul’u (150 milyon dolara satın alındı) kuran bir kurucu ortak liderliğinde, eski Binance, ConsenSys ve Google üst düzey yöneticilerinden sektör uzmanlarından oluşmaktadır. Lingo’nun danışmanları arasında Duncan Murray (eski Black Rock), Rachel Howes (Booking eski Genel Müdürü), Paul Bunting (Microsoft’ta KOBİ Direktörü) ve Adrien Delaroche (Google’da Web3 Müdürü) yer alıyor.

Yatırımcılar ve ortaklar

Lingo, Morningstar Ventures, GBV Capital, Zerostage Capital, Solidity Ventures, Maven Capital ve daha fazlası dahil olmak üzere önde gelen yatırımcılar tarafından desteklenmektedir. Stratejik yatırımcılar arasında Carl The Moon, Altcoin Daily, Ivan on Tech, Brian Jung, Miles Deutscher ve daha fazlası gibi etkili isimler yer almaktadır.

Bir yolculukta Lingo

Kullanıcılar, ana akım kripto benimsenmesinde ve potansiyel gerçek dünya ödüllerinde devrim yaratmada Lingo’ya katılabilirler. İlgilenen kullanıcılar, halka açık ön satışa nasıl katılacakları ve tüketici kriptosunun geleceğine nasıl katkıda bulunacakları hakkında daha fazla ayrıntı için Lingo’nun resmi kanallarını izlemeye devam edebilirler.

Lingo hakkında

Lingo, bir sonraki milyar tüketici kripto dalgası için gerçek hayat ödülleri getirmek üzere tasarlanmış, oyunlaştırılmış, RWA destekli lider bir ödül ekosistemidir. Üst düzey yatırımcılar ve danışmanlar tarafından desteklenen Lingo, devrim niteliğindeki modeliyle RWA ve ödül alanına liderlik etmeyi hedefleyerek 2024 yılının 3. çeyreğinde piyasaya sürülecektir.

Bağlantılar:

Web sitesi: mylingo.io
Twitter: x.com/lingocoins

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala