Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

McLaren, MSO Lab ile Metaverse Adım Atıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse küresel olarak birçok önemli şirketi bünyesine dahil etmeye devam ediyor. Özellikle giyim ve gıda sektöründen birçok önemli şirketin önemli adımlar attığı son dönemde, bir adım da İngiliz lüks otomobil üreticisi McLaren‘dan geldi. McLaren, web 3.0 çalışmaları için McLaren Special Operations’ı (MSO) tanıtarak metaverse’e önemli bir adım attı.

McLaren, MSO Lab ile Metaverse Adım Atıyor

McLaren, MSO Lab ile Metaverse Çalışmalarını Sürdürecek

Kısa bir süre önce sizlerle ünlü spor otomobil üreticileri Lamborghini ve Ferrari‘nin, metaverse ve NFT dünyasına attığı adımları paylaşmıştık. Son olarak İngiltere merkezli McLaren da kendi web 3.0 bölümünü açarak (McLaren Special Operations (MSO)) artan rekabete ortak oldu.

Şirket özel yol haritalarının yer aldığı web sitesinde müşterilerine sınırlı sayıda olan McLaren NFT’lerine özel erişim sağlayacağını açıkladı. Öyle ki şirket, yalnızca özel üyelere erişim sağlarken, müşterilerine MSO Lab teknoloji merkezinde sanal tur ve MSO Lab ekipleriyle özel etkinliklere davet gibi özel avantajlar ve ödüller verecek.

Ayrıca, NFT’lere sahip şanslı kişiler, şirketin tasarım ekibi tarafından oluşturulan ve daha önce hiç görülmemiş dijital çizimlere de erişim sağlayabilecekler. 

Son olarak şirketin metaverse için hazırladığı web sitesine Türkiye’den erişilemediğini belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Blockchain Oyun Stüdyosu Faraway, 21 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Solana ağında tarayıcı tabanlı oyunlar geliştirmek için hareket geçen Blockchain oyun stüdyosu Faraway, yatırım turunu tamamladı. Şirket bu turdan 21 milyon dolar toplamayı başardı. Yatırım turu, Venture Partners ve FTX liderliğinde düzenlendi. Faraway, Yatırımını Solana Ağında Oyun Geliştirmek için Kullanacak Miami merkezli Faraway, yaptığı açıklamayla A Serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu. 21 milyon dolarlık A ...

Bağlantıyı kopyala