bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,702.26 1.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,369.73 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 567.32 1.67%
solana
Solana (SOL) $ 135.68 1.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.46685 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.379609 2.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.121019 3.57%

Michael Saylor: Bitcoin fiyatı 10 milyon dolar olacak!

michael saylor bitcoin btc

Dünyaca ünlü Bitcoin savunucusu Michael Saylor, BTC fiyatının 10 milyon dolara ulaşacağını aktardı. Saylor, fiyat tahminine dikkat çeken gerekçeler sundu.

Halka açık şirketler arasında en fazla BTC yatırımı bulunan teknoloji şirketi MicroStrategy’nin kurucu ortağı Michael Saylor, geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Saylor, BTC fiyatının 10 milyon dolara ulaşacağını söylemesiyle dikkat çekti. Saylor, Çin hakkında da çarpıcı iddialarda bulundu.

Michael Saylor, Bitcoin gidişatını yorumladı

MicroStrategy‘nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu Michael Saylor, geçtiğimiz günlerde bir podcast röportajı gerçekleştirdi. Saylor, Bitcoin hakkında konuştu.

Bitcoin savunucusu Saylor, “Mükemmel para ile mükemmel olmayan para arasındaki fark nedir? Mükemmel para ekonomik ölümsüzlüktür. Kusursuz olmayan para ise şudur: hepimizin kısa ve acımasız bir hayatı var.” yorumunda bulundu.

Bitcoin’in ekonomik ölümsüzlük sunduğunu belirten Saylor, dijital para biriminin gelecek yıllarda da var olacağını ve ilgi göreceğini öne sürdü. Saylor, ana görüşün Bitcoin’in topluma bir kurumsal ölümsüzlük makinesi olarak hizmet olması olduğunu savundu.

Kriptonun ünlü ismi, bir şirketin ortalama yaşam süresinin 10 yıl olduğunu ve Bitcoin’in bu döngüyü kırarak ekonomik canlılığı sonsuza dek sürdüreceğini öne sürdü.

Podcast sunucusu Robin Seyr ile röportaj yapan Saylor, Bitcoin’e yatırım yapan şirketlerin daha uzun süre dayanacağını iddia etti.

Tüm bu yaklaşımların sonucunda BTC’nin 10 milyon dolara ulaşacağını aktaran Saylor, gerekçe olarak Çin’i öne sürdü. Saylor’a göre, Çin halkı ve hükümeti Bitcoin’i benimseyecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala