MicroStrategy, 2.500 Bitcoin (BTC) Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yaptığı Bitcoin (BTC) alımlarıyla adından sıkça söz ettiren şirketlerin başında MicroStrategy geliyor. Son olarak şirket, bu alımlarına bir yenisini daha ekledi. MicroStrategy, 2.501 BTC satın aldı.

MicroStrategy Bitcoin Alımları Yapmaya Devam Ediyor

Bitcoin satın alımları söz konusu olduğunda akla ilk gelen şirketlerden biri olan MicroStrategy, Bitcoin’e (BTC) olan güvenini sürdürüyor. Özellikle son dönemde yaşanan düşüşler ile birlikte yeni satın alım fırsatları yaratmaya çalışıyor.

FTX krizinden sonra düşüşe geçen kripto para piyasası birçok şirketi derinden etkiledi. Bu durumu fırsata çeviren şirketler de oldu. Bu şirketlerden biri de MicroStrategy. Şirket toplamda iki alım gerçekleştirdi.

bitcoin 1

MicroStrategy 2.501 BTC satın alarak kripto varlıklarını artırdı. 22 Aralık’ta şirket, kaybın önceki sermaye kazançlarını telafi edeceği varsayımıyla yaklaşık 704 Bitcoin’i 11.8 milyon dolara sattı. Bunu takiben, 24 Aralık’ta şirket, yaklaşık 13,6 milyon dolar karşılığında ek 810 Bitcoin satın alarak toplam varlıklarını 135.000 Bitcoin’e çıkardı.

Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin haberin yazımı esnasında 16.654 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Sena Karakılıç

Ne Kadar Finansal Okuryazarsınız?

Sevgili Dostlar, temel seviyede finansal okuryazar olup olmadığınızı anlamak için sizlerle bir test paylaşıyorum. 1-) Aşağıdaki 25 soruyu cevaplamaya çalışın, cevaplar sayfanın sonundadır. Bakmadan yapmanız gerçek sonuca ulaşmanızı sağlar. Mevduat hesabınıza verilen faiz oranı %18 iken enflasyon oranı %20 ise; bir yıl sonra bugünkü bir üründen ne kadar satın alabilirsiniz? a. Bugünden fazlab. Bugün ile aynıc. ...

Bağlantıyı kopyala