Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Mithril (MITH) Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Mithril (MITH), Ethereum (ETH) blockchain’i üzerinde yer alan merkezsiz bir sosyal medya platformu şeklinde ifade edilebilir. Bu platformdaki kullanıcılar içerik ürettikleri için ödül elde edebiliyorlar. MITH ekibi mevcut sosyal medya platformlarıyla ortaklık kurarak devleşmek istiyor. Bu sayede MITH token’lerin daha geniş bir kullanım alanına sahip olacağı düşünülüyor. Ekibin ifade ettiğine göre MITH token’lerin herhangi bir sosyal medya platformuyla entegre edilmesi oldukça kolay. Öte yandan Mithril projesi dahilinde sunulan cüzdan hizmeti sayesinde hem kripto para saklayabilme imkanı veriliyor hem de kullanıcıların varlıklarını stake etmeleri mümkün hale getiriliyor. Bunların yanı sıra cüzdandaki fonlar destek verilen para birimlerine kolaylıkla çevrilebiliyor.

Bu içerik boyunca Mithril (MITH) projesinden, bu kapsamda sunulan platformdan ve ekosisteme sağlanan olanaklardan bahsediyor olacağız. Ayrıca platformun kripto parası MITH token’ler de yazımızda dahil edilecek başlıklar arasında yer alıyor. Kripto para piyasasına katkı sağlayan ve kullanıcıların ihtiyaçlarını gören bu projeye gelin birlikte göz atalım.

MIHT

Mithril (MITH) projesinin kendi web sayfasında yer alan ifadelerde, MITH token’in Asya’da en çok kabul edilen kripto para olduğu iddia ediliyor. Peki nedir bu Mithril? MITH token’ler yeni bir tür merkezsiz sosyal medya hizmeti sunan değerlerdir. Blockchain teknolojisine dayandırılan bu platform kullanıcılarına ürettikleri içerikler için para ödüyor. Kullanıcılarının gizliliğini ve onlara dair verileri yüksek bir hassasiyetle koruyan Mithril sosyal medyanın bir sonraki seviyeye çıkarılması gerektiğini savunuyor. MITH ekibine göre bu seviyeye ödemeler sayesinde geçilecek. Günümüzde sosyal medyanın ne denli önemli bir yere geldiğini düşündüğümüzde Mithril ekibinin hedefinin boyutunu daha iyi anlayabiliriz. Her gün milyonlarca kullanıcı sosyal medya platformlarından en az birisine gününün belirli bir vaktini ayırıyor. Bu mecrada geçirilen vakit özellikle reklamcılık sektörünün dikkatini çekiyor. Milyarlarca dolar değerindeki bu sektör Mithril gibi yeni projelerle çeşitlilik kazanıyor.

Mithril (MITH) ne zaman çıktı?

Mithril (MITH) projesine yönelik ilk faaliyetlerin 2018 yılına dek uzandığını görüyoruz. Ekip o tarihten bu yana çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Bu çalışmalar kapsamında çok sayıda başarılı ortaklığa imza attı. Bahsi geçen ortaklıklar arasında Binance gibi ya da Okex, Bitfinex gibi dünyaca ünlü dev isimler de yer alıyor. Kullanıcılarına sunduğu ürün ve hizmet yelpazesini çeşitlendiren Mithril platformu bugün başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Gelecekte nelerin yaşanabileceğini kestirmek oldukça güç. Ancak Mithril ekibi şimdiye dek çizdiği yolu takip ederse MITH token’lerin gelecekte de var olabileceğinden söz edilebilir. Elbette kripto para piyasasının sürprizlerle dolu bir yer olduğunu hatırlarda tutmak gerekiyor. Jeffrey Huang tarafından kurulan proje içerik geliştiricilerinin daha büyük karlar elde etmesini hedefliyor.

Mithril nedir

Mithril (MITH) Fiyatı Nedir?

Mithril platformunun kripto parası MITH token’ler ile ilgili en güncel fiyat verileri aşağıda yer alan başlıklarda bulunabilir. MITH token’ler Ethereum (ETH) blockchain’i üzerinde yer alan bir ERC-20 token’i olarak biliniyor. Ekip tarafından projeye yönelik hazırlanan tanıtıcı yazıda MITH token’lerin piyasaya toplamda arz edileceği miktar belirtilmemiş. Ancak şimdiye dek 1 milyar adet MITH token dolaşıma kazandırılmış.


Mithril Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MITH token 0,006840 TL TL’den işlem görüyor. MITH token fiyatı son 24 saat içerisinde 2.86% değişim gösterdi. MITH token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 409 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 123,607 dolar seviyesinde.


Mithril Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MITH token $ 0.0002 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının ekim ayı itibariyle MITH token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,34 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MITH token yılın en düşük seviyesini ise 0,003 dolarla belirledi.

Mithril MITH

Mithril (MITH) Nasıl Çalışmaktadır?

Mithril (MITH) platformu Ethereum (ETH) ağı üzerinde inşa edilmiş bir proje olarak biliniyor. Platformun kripto parası MITH token’ler de ERC-20 token standardını takip ediyor. MITH token’ler kullanıcıları tarafından hem bir para birimi olarak kullanılabiliyor hem de stake aracı haline getirilebiliyor. Ekibin amacı bu kripto paraların gündelik hayatlarımızda da kullanılır hale getirilmesi. Sosyal medya platformlarıyla yapılması planlanan anlaşmalarla bu hedefinde yerine getirileceği düşünülüyor.

MITH token’ler halka açık bir satış etkinliği yerine gizli bir ICO düzenledi. Bu etkinliğe yalnızca güvenilir kullanıcıların ve büyük yatırımcıların katılabilmesi sağlandı. ICO sonucunda 400 milyon MITH kullanıcılarıyla buluşturuldu. 50 milyon MITH token ise Mithril ekibi tarafından projenin geleceği ve geliştirilmesi için kullanılmak adına alındı. MITH token’lerin belirli uygulamalar kullanılarak madenciliğinin yapılması da mümkün. Platformun en önemli noktası ise kullanıcıların ürettikleri içerikler karşılığında kripto para kazanıyor olması. Bu sayede hem dinamik bir ekosistem meydana getiriliyor hem de sistemin sürdürülebilirliği temin ediliyor.

Mithril (MITH) Nasıl Satın Alınır?

Mithril (MITH) platformunda kullanılacak kripto para MITH token’ler birçok borsadan temin edilebilir. Bu borsalara arasında Binance, Gate.io, OKex, MAX Exchange, CoinDCX, Pionex ya da HitBTC gibi isimler yer alıyor. Dünyanın en büyük kripto para alım satım platformlarından Binance, MITH token’ler için bazı işlem çiftleri oluşturmuş. Çok sayıda kullanıcıya ev sahipliği yapan borsa USDT, BTC ve BNB gibi kripto varlıklarla MITH token alınmasına olanak sunmuş. Buna göre kullanıcılar Binance üzerinden bu kripto paraların herhangi birisiyle MITH token sahibi olabilecekler.

Yazar: Ömer Uçar

Taint (İz Analizi) Nedir?

Taint (İz Analizi), dijital ortamda kullanıcılar için risk oluşturan güvenlik problemlerinin çözülmesinde kullanılan bir yöntemdir. Taint (İz Analizi) Nedir? Teknolojinin gelişmesi ile birlikte, günümüzde çoğu şey artık dijital ortama taşınmıştır. Gelişmelerin getirdiği avantajların yanında dijital dünyada karşılaşılabilecek güvenlik riskleri de bulunmaktadır. Taint (İz Analizi) böyle durumlar için geliştirilmiştir. Taint (İz Analizi), sanal ortamlarda eksik kalan ...

Bağlantıyı kopyala