Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Netflix’in Eski Çalışanlarından Brian Rocha Coinbase’e Katıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen kripto para platformu Coinbase, Brian Rocha’yı bünyesine kattı. Rocha, daha önce Netflix ve Warner Bros gibi önemli şirketlerde görev yapmıştı.

Brian Rocha, Coinbase’e Geçti

Daha önce Warner Bros ve Netflix gibi önemli platformlarda çalışan Brian Rocha, şubat ayından itibaren Coinbase ekibine katıldı. Rocha, ekibe iş geliştirme ve içerik üretim konusunda 15 yıllık deneyimini aktaracak. Kişisel LinkedIn sayfasından yeni haberi duyuran Rocha, içerik stratejisi başkanı olarak Coinbase ekibine katıldığını söyledi:

“Bugün Coinbase’e katılacağımı paylaşmaktan heyecan duyuyorum! Son 15 yılı hem eski hem de yeni medya ve eğlence şirketleriyle çalışarak geçirdikten sonra, kripto, blockchain ve web3 dünyası için yeni bir içerik stratejisi oluşturma fırsatını üstlenmekten heyecan duyuyorum”

netflixin eski calisanlarindan brian rocha coinbasee katildi 2

Rocha, İçerik ve Analiz departmanının yöneticisi, kıdemli yöneticisi ve direktörü olarak dünyanın önde gelen yayın platformu Netflix’te beş yıldan fazla bir süre geçirdi. Ayrıca Netflix’ten önce de  The Walt Disney Company ve Warner Bros. Entertainment’da finans ve dijital geliştirme küratörlüğü yaptı.

Yazar: Hazal Orta

Peter Schiff, Mark Cuban’ın Kripto Dolandırıcılığı Davası Hakkında Konuştu

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde kripto alanında aktif olan milyoner Mark Cuban, kripto aracı şirketi Voyager hakkında yaptığı tanıtımlar nedeniyle dava edilmiş durumda. Hukuk firması The Moskowitz, Güney Florida’daki Birleşik Devletler Bölge Mahkemesinde Cuban’a Voyager ürünleri tanıttığı için dava açılmıştı. Bu kez Peter Schiff, bir Ponzi planına yatırım yapanlar arasında finansal kayıplara yol açan bir kripto para dolandırıcılığını teşvik ettiği ...

Bağlantıyı kopyala