Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Nevada Düzenleyici Kurumu’ndan Prime Trust Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto saklama kuruluşu Prime Trust, düzenleyici kararı sonrasında operasyonlarını durdurma kararı almıştı. Alınan bu kararın ardından Nevada Finansal Kurumlar Bölümü açıklama yaptı.

Düzenleyici Kurum, Prime Trust Hakkında Açıklama Yaptı

Nevada Finansal Kurumlar Bölümü, yaptığı son açıklamada kripto saklama şirketi olan Prime Trust’ın tüm müşteri para çekme işlemlerini karşılayamadığını ifade etti.

Kurum açıklamasında kısa bir süre önce iptal edilen BitGo tarafından planlanan satın alma öncesinde şirketin ödeme gücünü izlediğini belirtti. Kurum tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Prime, velayeti altındaki varlıkları koruyamadı ve tüm müşteri para çekme işlemlerini karşılayamadı. Bu nedenle Prime, Nevada güven yasalarını ihlal ederek müşterilerine karşı güvene dayalı görevlerini ihlal etmiştir.

Düzenleyici kurum ayrıca, “Nevada Finansal Kurumlar Bölümü’nün öncelikli hedefi, Prime Trust’ın müşterilerinin yararına Prime Trust platformunda kalan herhangi bir kurumsal değeri korumaktır.” dedi. Son olarak kurum ayrıca Şirkete 21 Haziran’da bir ihtarname göndererek mevcut ve yeni müşterilerden saklama amacıyla fiat ve kripto para kabul etmeyi durdurmasını emrettiğini ifade etti.

Yazar: Burak Köse

GBTC’nin iskonto oranı, yüzde 10’un altına geriledi

GBTC’nin Bitcoin net varlık değerine (NAV) yaptığı iskonto oranı, iki yıldan fazla bir süredir ilk defa yüzde 10 seviyesinin altına düştü. Bu ölçüm, hisselerin piyasa fiyatının temsil ettiği Bitcoin değerine kıyasla ne kadar düşük olduğunu ortaya koyar. YCharts’ın verilerine göre dün, Temmuz 2021’den bu yana en düşük seviyeyi gördü. GBTC, hisselerin şu anda itfa edilememesi ...

Bağlantıyı kopyala