Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

NYDIG, Çalışanlarının Yaklaşık Yüzde 33’ünü İşten Çıkardı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasında yaşanan düşüş Blockchain şirketlerini de etkisi altına aldı. Oldukça kritik bir dönemden geçen kripto şirketleri bu durumdan en az hasarla kurtulmak için çareyi çalışanlarını işten çıkartmakta buldu. Son olarak çıkan haberlere göre Bitcoin hizmetleri şirketi NYDIG, yaklaşık 100 kişiyi işten çıkardığını açıkladı.

NYDIG, Çalışanlarını İşten Çıkarıyor

Bitcoin yatırım şirketi NYDIG Eylül ayında çalışanlarının yaklaşık üçte birini işten çıkardı. Rapora göre NYDIG, 22 Eylül’deki işten çıkarmalar hakkında yaklaşık 110 kişiyi bilgilendirdi.

nydig calisanlarinin yaklasik yuzde 33unu isten cikardir

NYDIG’in eski çalışanı konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: NYDIG tüm yumurtalarını bu bankacılık stratejisine koydu, ancak bu bankaların hazır olmasının hiçbir yolu olmadığını anladılar. Bitcoin’i kitlelere getireceklerine dair bir hikaye anlatarak tüm bu parayı havaya uçurdular. Temel stratejileri hataya düştü. 

Son olarak genel çerçevede değerlendirirsek NYDIG, kripto piyasasındaki düşüşü en hasarla atlatmaya çalışırken, bu hamlesi ile son birkaç ay içinde işten çıkarmaları ve önemli çıkışları açıklayan diğer birkaç kripto şirketi arasında yer alıyor. Yöneticiler ağustos ayından bu yana görevlerinden ayrılıyor ve kripto piyasası üreticisi GSR ve Hint kripto borsası WazirX gibi şirketler kısa süre önce işten çıkarmalar ile gündeme gelmişti.

Yazar: Sena Karakılıç

Riot Blockchain’in Geliri Üçüncü Çeyrekte Düştü

Kripto para sektöründe yaşanan hareketlilik ile beraber birçok şirket bu hareketlilikten etkilendi. Genel olarak kripto odaklı şirketler çareyi personel çıkartmakta bulmuştu. Tüm bu gelişmeler beraberinde şirketlerin gelir durumunu da etkiledi. Son olarak çıkan haberlere göre; Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain’in geliri üçüncü çeyrekte düşüşe geçti. Riot Blockchain’in Gelirinde Gerileme Gözlemlendi Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain, üçüncü ...

Bağlantıyı kopyala