bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,690.06 2.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,543.00 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 573.01 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 148.06 6.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.588132 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.357195 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.106332 2.09%

Tranglo, Ripple’ın ODL Hizmetini Genişletiyor

odeme saglayicisi tranglo ripplein odl hizmetini genisletiyor

Malezya merkezli sınır ötesi ödeme sağlayıcısı Tranglo, geçtiğimiz yıl San Francisco merkezli Blockchain ödeme şirketi Ripple, ile ortaklık kurmuştu. Bu kez Tranglo, Ripple‘ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetini etkinleştirmek için çalışmalara başladı. Bilindiği üzere Tranglo Ripple’ın ODL hizmetini havale sağlayıcılarının maliyetli ön fonlama olmadan anında sınır ötesi ödemeleri işlemesine olanak sağlıyor.

Tranglo, Ripple’ın ODL Hizmetini Sınır Ötesine Genişletiyor

Sınır ötesi ödeme firmalarından biri olan Tranglo, 25 farklı ödeme koridorunda Ripple’ın isteğe bağlı likidite (ODL) hizmetini etkinleştirdi. Tranglo‘nun bu hamlesi ile Ripple‘ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmeti ile toplam değeri yaklaşık 48 milyon dolar olan yaklaşık 250.000 işlem gerçekleştirildi.

odeme saglayicisi tranglo ripplein odl hizmetini genisletiyor

Tranglo Group CEO’su Jacky Lee konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Havale ortaklarımız piyasalara mümkün olduğunca hızlı ve en düşük maliyetle girmek istiyor. ODL tam da bunu sunuyor: maliyetli ve zaman alıcı olabilen farklı finansal aracılarda fonları kilitlemeden ödeme göndermeye başlayabilirler. ODL’ye kaydolan havale işletmeleri, hem Tranglo Connect’e hem de RippleNet’e erişim sağlayarak, giderek daha çeşitli ödeme ihtiyaçlarını daha iyi karşılamalarını sağlıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Ripple, Güneydoğu Asya’da, RippleNet’i genişletme planlarının bir parçası olarak Tranglo’nun yüzde 40 hissesini satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala