bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,259.95 0.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,553.15 5.23%
bnb
BNB (BNB) $ 569.72 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 148.21 5.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.582211 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.356133 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.105116 0.20%

OpenSea’den Dikkat Çeken Ayrılık: CFO Ayrıldı

OpenSeaden Dikkat Çeken Ayrilik CFO Ayrildi

Son dönemde kripto dünyasının yöneticileri pek fazla yerinde duramıyor. Bir taraftan iflas eden Voyager ve Celsius‘un CEO’ları istifa ederken, diğer taraftan birçok şirketin yöneticisinin farklı pozisyonlara geçtiklerini görüyoruz. Bunun en büyük sebeplerinden biri de şüphesiz artan rekabet ve beklenilen mükemmeliyetçilik. Son olarak popüler NFT platformu OpenSea’nin CFO’su Brian Roberts da LinkedIn hesabından şirketten ayrıldığını açıkladı.

OpenSeaden Dikkat Çeken Ayrilik CFO Ayrildi

OpenSea CFO’su 1 Yıl Geçmeden Şirketten Ayrıldı

OpenSea’nn CFO’su Brian Roberts, kısa bir süre önce yayınlanan LinkedIn paylaşımına göre, OpenSea’den bir yıl dolmadan ayrıldı. Geçmişte Uber rakibi Lyft’in de CFO’luğunu üstlenen Roberts, geçtiğimiz aralık ayında OpenSea‘ye katılmış ve şirketin ilk finans ekibini sıfırdan kurmuştu.

Giderken şirketini övmeyi ihmal etmeyen Roberts, paylaştığı LinkedIn gönderisinde “Web3’te ve özellikle OpenSea’de inanılmaz derecede yükseliş olduğunu” olduğunu belirtti:

“Şirket yeni projelere başladı ve sizi temin ederim, şirketin en iyi ürününü daha görmediniz”

Diğer taraftan bu haftanın başlarında FTX‘in OTC ve kurumsal satış başkanı Jonathan Cheesman’ın da sessizce şirketten ayrıldığını hatırlatalım. Geçtiğimiz ay ise FTX.US başkanı Brett Harrison danışman rolüne geri adım atmış, aynı ay Kraken CEO’su Jesse Powell, gelen CEO David Ripley’e yer açmak için istifa etmişti. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala