bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,079.49 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,271.62 2.62%
bnb
BNB (BNB) $ 492.68 2.01%
solana
Solana (SOL) $ 127.25 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525921 1.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.324779 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095341 4.43%

Opera, Bitcoin, Polygon ve Solana için Destek Ekliyor

opera bitcoin polygon ve solana icin destek ekliyor 2

Popüler bir web tarayıcısı olan Opera, merkezi olmayan uygulamalara (dApp) ve hizmetlere erişimi kolaylaştırmak için sekiz yeni blok zinciri ağına destek eklediğini duyurdu. Şirket, sekiz blok zinciri için tarayıcı içi kripto cüzdan desteği eklemeyi planlıyor.

Opera, Sekiz Yeni Blok Zinciri Ağına Destek Ekledi

Bu yılın başlarında Opera, mobil ve masaüstü cihazlar için yeni Crypto Browser Project’in genel beta sürümünü kullanıma sunmuştu. Kripto para piyasasını yakından takip eden Opera bu kez Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) ve Solana (SOL) dahil olmak üzere sekiz yeni blok zincirini desteklemeye başladı.

Solana, StarkEx, Deversifi, IXO, Ronin, Nervos, Bitcoin ve Celo şu anda yalnızca Android için Opera’da mevcut. Bunun yanında önümüzdeki aylarda Crypto Browser Project’te desteklenmesi de bekleniyor.

Opera’da Mobil Başkan Yardımcısı Jorgen Arnesen, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Ortalama bir web kullanıcısı Web3 ile uğraşmakta hâlâ tereddütlü olabilir, ancak Solana, Polygon ve diğerlerinin mobil tarayıcımıza entegrasyonuyla, artık bu teknolojilere, kendilerine özel bir tarayıcı sağlayan tarayıcının güvenliği ve aşinalığından erişebilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala