ReddCoin (RDD) Nedir, Ne İçin Kullanılır?

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

ReddCoin, en eski kripto para birimlerinden biridir. Sosyal medya platformlarında kullanılmak amacıyla geliştirilmiştir. Dijital çağın para birimi olarak görülmektedir.

ReddCoin (RDD) Nedir?

Reddcoin, Facebook, Twitter, Youtube ve Twitch gibi sosyal medya platformlarında kullanılmak için kurulan ve merkezi bulunmayan bir kripto para birimidir. 2014 yılında ortaya çıkmıştır ve ReddCoin’i geliştiren ekibin kim ya da kimler olduğu bilinmemektedir. Dijital çağ için sosyal para birimi olarak görülen ReddCoin, sosyal medya platformlarında paylaşım yapmaya, bahşiş vermeye ve bağış yapmaya olanak sağlamaktadır. ReddCoin (RDD), ReddNetwork adında eski ve merkeziyetsiz bir blokzincir üzerinde çalışmaktadır.

ReddCoin’in temel amacı, daha fazla sosyal medya platformunun etkinleştirilmesi ve sosyal medya beğenilerini bir kazanca dönüştürmektir. İçerik oluşturucularının ve tasarımcıların merkeziyetsiz bir ortamda katılımlarından para kazanmalarını sağlamaktadır. Böylece, merkeziyetsiz Web 3.0 içerik ekosistemini güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Bunun yanı sıra yeni gelişmeler ile ReddCoin’in hızlı ve ucuz hale getirmek amaçlanmaktadır. Proje, insanların daha hızlı para alıp göndermelerini sağlayacak bir kripto para geliştirmeyi hedeflemektedir. ReddCoin’in oluşturma amaçlarından biri de bu olmuştur. RDD, kişilerin sosyal medya aracılığıyla etkileşim kurduğunda belirli ihtiyaçları karşılamak için geliştirilmiş ana dijital sosyal para birimlerinden biridir. ReddCoin projesi aynı zamanda, ReddShare isimli bir araç da geliştirilmiştir. ReddShare, içerik oluşturucular için parasal ödüller aracılığıyla paylaşımı teşvik etmelerini sağlamaktadır.

ReddCoin Nedir ne icin kullanilir 1

RDD Ne İçin Kullanılır?

ReddCoin (RDD), ReddNetwork’ün yerel kripto para birimidir. Amacı sosyal ağlarda para alımının kabulünü kolaylaştırmak, hızlandırmak ve etkili hala getirmektir. RDD Coin’in birkaç çeşitten oluşan kullanım durumları mevcuttur. Bahsedilen kullanımlardan ilki, merkeziyetsizliği sağlamaktır. ReddCoin (RDD), sahiplerine platform yönetimine katılma ve oy hakkı sağlamaktadır. Diğer bir kullanım durumu, ödeme olarak kullanılmasıdır.

Bir sanatçıya ya da içerik oluşturucuya bahşiş verildiğinde bu ReddCoin olarak yapılmaktadır. İçerik oluşturucular ya da sanatçılar, ReddNetwork üzerinden elde edilen gelirleri ReddCoin ile almaktadır. Örneğin Facebook’da bir paylaşım çok beğenildiğinde (%0 işlem ücreti ile) paylaşımın sahibi olan şanslı kullanıcıya Reddcoin’le bahşiş verilebilmektedir. Bu durum, sosyal medya platformlarına iyi kalitede içerik yaratımı için insanları teşvik etmektedir. Stake de RDD kullanım durumlarından biridir. ReddCoin, stake edilebilen bir altcoin olarak işlem görmektedir. Ağın güvenliği, PoS mekanizması ile sağlanmaktadır. Bu sebeple, ReddCoin sahibi kullanıcılar, varlıklarını belirli bir vade ile kilitleyebilmektedir. Vade sonunda ek RDD ödülleri de kazanmaktadır.

ReddCoin (RDD) Nereden ve Nasıl Alınır?

ReddCoin mevcut durumda; Bittrex, YoBit, LiteBit.eu, StakeCube gibi platformlarda listelenmektedir. Yatırımlarını RDD Coin ile değerlendirmek isteyen yatırımcılar, bu platformlardan birine üye olmalı ve hesap oluşturmalıdır. Kimlik doğrulama işlemleri gerçekleştirildikten sonra alım satım sayfası üzerinden istenilen miktarda RDD Coin alınabilir. Satın alınan ReddCoin’ler, işlemlerde kullanılabilir ya da daha sonra kullanılmak üzere güvenli cüzdanlarda saklanabilir.

RDD Fiyatı

Şu anda 1 ReddCoin 0,003048 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 ReddCoin $ 0.000086 dolardır.

ReddCoin fiyatı son 24 saatte -3.13% değişim ile şu anda 0,003048 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki ReddCoin hacmi $ 860 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 2,664,192 dolardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Nurseli Firat

2025’te blokzincir teknolojisi nasıl şekillenecek?

2024 yılı blokzincir ve Web3 dünyasında kaydedilen ilerlemeler, yeni iş modelleri ve regülasyon tartışmalarıyla dolu önemli bir dönem oldu. Ava Labs’in hazırladığı “Peering Into the Future of Blockchain: 2025 Trends” adlı raporda önümüzdeki yıl değişimin hızlanacağını ve farklı sektörlerde köklü dönüşümlere yol açacağı belirtildi. Blokzincir teknolojisi artık herkesin erişebileceği kadar kolay bir yapıya kavuşuyor. Ava ...

Bağlantıyı kopyala