Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Ripple CEO’sundan çarpıcı yorum: Tether ve ABD

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD hükümetinin Tether’in peşinde olduğunu belirtti. Garlinghouse, bu durumun kripto para piyasasında yaratacağı tahribata da değindi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, World Class podcast’inin 10 Mayıs tarihli bölümünde kripto sektörü hakkında konuştu. Garlinghouse, özellikle Tether hakkında yaptığı yorumlar ile dikkatleri üzerine çekti.

Garlinghouse, ABD hükümetinin stablecoin ihraççısı Tether’i kıskacına aldığını ve bunun açıkça görüldüğünü ifade etti. Ünlü CEO, Tether konusunun ciddi etkileri olabileceği konusunda uyardı.

Ripple’ın CEO’su, FTX’ten sonra bir başka siyah kuğu olayının gerçekleşebileceğinin mesajını verdi.

Ripple xrp

Ripple CEO’sun: Tether ekosistem için önemli

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, katıldığı bir podcast’te, USDT ihraççısı Tether hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Brad Garlinghouse, “Tether’i ekosistemin çok önemli bir parçası olarak görüyorum” dedi.

Garlinghouse, ABD hükümetinin Tether’in peşinde olduğu aktardı. Ripple patronuna göre, ABD’nin Tether’e karşı olası bir hamlesi kripto sektöründe sonraki siyah kuğu olacak. FTX‘in yöneticileri tarafından gerçekleştirilen dolandırıcılığın çöküşü, kripto sektöründe gerçekleşen son siyah kuğu olayıydı.

Ünlü CEO, Tether’e karşı olası bir müdahalenin kripto sektöründe tahribat yaratabileceğine değindi.

Bilindiği üzere, ABD Senatörü Cynthia Lummis ve Temsilci French Hill, ABD hükümetini Tether’in terörizm ile ilişkisini değerlendirmeye çağırmıştı. Tether ise her zaman kolluk kuvvetlerine yardımcı olduğunu ve küresel yetkililer ile çalışmaya devam edeceğinin mesajını verdi.

Şirket ayrıca USDT’yi destekleyen rezervlere ilişkin şeffaflığıyla da eleştirilerin hedefi haline geldi. Birçok isim Tether’in şeffaflıktan ve güven duygusundan yoksun olduğunu öne sürdü.

Diğer taraftan Ripple’ın da stablecoin planları mevcut. Ripple, 2024’ün sonlarında bir ABD doları stablecoin’ini çıkarmayı planlıyor. Ripple baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, stablecoin’in dolar mevduatları, kısa vadeli devlet hazineleri ve diğer nakit eşdeğerleri ile destekleneceğini belirtmişti.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Binance, Uniswap V3 Uyarısıda Yanlış Alarm Verdi

Kripto borsası Binance son zamanlarda yaptığı yeni açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, en büyük merkezi olmayan kripto para birimi olan Uniswap hakkındaki uyarısının yanlış bir alarm olduğunu belirtti. Binance: Uniswap V3 Sözleşmesinde Güvenlik Açığı Yoktu Binance CEO’su CZ, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Uniswap3 merkeziyetsiz borsası üzerinde bir ...

Bağlantıyı kopyala