Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Roche Freedman, Tether ve Bitfinex Davasından Alındı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hukuk şirketi Roche Freedman, kripto para borsası Bitfinex ve stablecoin ihraççısı Tether aleyhine açılan bir toplu davada davacıları temsil etmekten çıkarıldı.

Roche Freedman, Tether ve Bitfinex Davasını Temsil Etmiyor

Tether, geçtiğimiz aylarda, Roche Freedman’ın kurucu ortaklarından Kyle Roche’un müşterisine yardım etmek için yatırımcı davalarını kullandığı iddialarının ardından davadan çıkarılması gerektiğini söylemişti. Uzun bir sürenin ardından ABD yargıcı tarafından karar geldi.

Hatırlatmak gerekirse ağustos ayında, bilgi uçuran Crypto Leaks bir dizi video yayınladı ve Roche’u çeşitli kripto şirketleri hakkında hassas bilgiler toplamak için toplu dava davalarını silahlandırmakla suçladı. Roche söz konusu bu iddiayı reddetti.

roche freedman tether ve bitfinex davasindan alindiw

Son olarak elde edilen bilgilere göre; Tether, daha önce Roche Freedman’ın kurucu ortaklarından Kyle Roche’un müşterisine yardım etmek için yatırımcı davalarını kullandığı iddialarının ardından davadan çıkarılması gerektiğini bildirdi. ABD’nin New York Güney Bölgesi bölge yargıcı Katherine Polk Failla, yaptığı bir duruşmada, firmanın davaya devam etmesinin davayı rayından çıkarabileceğini belirtti. Firmayı davadan çıkarmak için ilk baş danışman atamasını değiştireceğini söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin Neden Yükseldi? Son Dakika Bitcoin Haberleri

Elde edilen son verilere göre lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) 46.800 doların üzerine çıktı. Son 6 gündür yükseliş sinyalleri veren Bitcoin (BTC), son 3 ayın en yüksek seviyesi olan 46.800 doları görmeyi başardı. Peki uzun süredir yükseliş sinyalleri veren Bitcoin (BTC) neden yükselişe geçmiş olabilir? Birlikte inceleyelim. Peki Bitcoin (BTC) Neden Yükseldi? Lider ...

Bağlantıyı kopyala