bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,177.52 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,279.01 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 493.30 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 127.01 0.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527845 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.324895 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.094655 2.94%

Samson Mow: Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor!

samson mow bitcoin

Bitcoin maksimalisti olan Jan3 şirketinin kurucusu Samson Mow, BTC hakkında çarpıcı bir fiyat tahmininde bulundu. Mow, Mt Gox sürecine de değindi.

Mow, X üzerinden yaptığı paylaşımlar ile kripto topluluğunun ilgisini çekmeye devam ediyor. Büyük bir kitleye erişen Mow, bu yılın başlarında yaptığı 1 milyon dolarlık tahminini yineledi. Jan3’ün kurucusu, “Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor.” dedi.

Mow, bu fiyat tahmini için bir yıl süre verdi, ancak yine de tam anlamıyla emin olmadığını belirtti. Mow ayrıca, Mt Gox kripto borsası tarafından yapılan BTC işlemleri hakkında yorumda bulundu.

Mt Gox Bitcoin için tehlike arz ediyor mu?

Mt Gox, alacaklılarına geri ödemeleri başlatmak için Bitcoin ve Bitcoin Cash taşımaya başladı. Samson Mow, Mt Gox’un yaptığı transferleri değerlendirdi.

Mow, “Dağıtılan BTC’lerin yalnızca yüzde 20’si piyasaya sürülecek. Yüzde 80’i soğuk cüzdanlara taşınacak ve karşılığında borç alınacak. dedi.

Mt Gox’un kripto para piyasası için tehlike arz etmediğini savunan Mow, yaşanan sürecin basit bir korku ortamı olduğunu aktardı. Ayrıca Mow, dağıtılan Bitcoin Cash‘lerin yüzde 100’ünün piyasaya sürüleceğini belirtti.

Bitcoin günün erken saatlerinde yaklaşık yüzde 3,7 oranında düştü. 62.500 dolara kadar gerileyen BTC, boğaların alım iştahıyla karşılaştı.

BitBuyer313 isimli bir kripto kullanıcısı, BCH’lerini geri alan alacaklıların varlıkların tamamını satarak BTC satın alacağını belirtti. Mow, bu yorumu destekler nitelikte bir yanıt verdi. Jan3 kurucusu, “Kim BCH’sini hemen satmaz ki? Hiç kimse…” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala