Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

SEC Binance.US Hakkına Soruşturma Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bir Wall Street Journal haberine göre, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), popüler kripto para borsası Binance’in ABD kolu ile Binance.US‘in kurucusuyla bağları olan iki ticaret firması arasındaki ilişkiyi incelediğini belirtti.

Bu iki ticaret firması, Sigma Chain AG ve Merit Peak, Binance.US borsasında kripto para ticareti yapan piyasa yapıcılar olarak hareket ediyor.

SEC, Binance’in ABD iştiraki olan ve mevcut bir yaptırım soruşturmasının konusu olan Binance.US’tan iki varlık hakkında bilgi istedi.

SEC Valkyrie Bitcoin Madencilik ETFsini Onayladi

SEC, Binance.US Hakkına Harekete Geçti

2019 tarihli kurumsal belgeler, Binance’in Kurucu ve CEO’su Changpeng Zhao‘yu iki ticaret firmasına bağlıyor ve eski yöneticiler, geçen yılın sonlarında Bay Zhao’nun ikisini de kontrol ettiğini iddia ediyor.

Diğer taraftan Binance.US sözcüsü Zachary Tindall ise SEC soruşturması ve iki ticaret firmasıyla herhangi bir ilişki hakkında yorum yapmayı reddetti.Tindall açıklamasında “Binance.US, en yüksek uyumluluk standartlarını desteklemeye kendini adamıştır” diyerek yorumu geçiştirdi.

Piyasa yapıcıların ticaret dünyasında önemli aktörler olduğunu belirtelim. bu tür şirketler piyasalar dalgalı olsa bile sürekli alım satım yaparak fiyat dalgalanmalarını yumuşatmaya yardımcı olurlar. Teklif fiyatı arasında küçük bir fark toplayarak ödeme alırlar.

SEC ise platformlarında işlem yapan bağlı kuruluşları olduğunu açıklamayan ticaret mekanlarına karşı yaptırım eylemleri başlattı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Blur (BLUR) Kaç TL?

Blur, profesyonel NFT tüccarlarının ihtiyaçlarını karşılamak için Ekim 2022’de başlatılan komisyonsuz NFT pazar yeridir. 1 Blur Kaç TL? 1 Blur (BLUR) = 1 Blur Kaç Dolar? 1 Blur (BLUR) = 1 Blur Kaç Euro? 1 Blur (BLUR) = Değişim (24s): Hacim (24s): Dolar Piyasa Değeri: Dolar Blur Anlık Fiyatı Blur (BLUR) Grafiği Blur (BLUR) Teknik ...

Bağlantıyı kopyala