bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,910.32 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,392.42 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 572.04 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 142.45 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.47582 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.395187 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123787 2.33%

SEC, Ethereum ihraççılarına gözdağı verdi!

SEC ethereum ether

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), S-1 formlarını olası Ethereum ihraççılarına iade etti

Bir ihraççıdan gelen bilgiye göre, S-1 formları formlar yorumlarla birlikte geri verildi. İhraççılardan yorumları ele almaları ve 8 Temmuz’a kadar yeniden dosyalamaları istendi.

Kaynak, formlar geri teslim edildiğinde, bunun nihai dosyalama olmayacağını belirtti. Bu da ETF’lerin nihayet işlem görmeye başlayabilmesi için en az bir tur daha dosyalama yapılması gerekeceği anlamına geliyor.

Ether Bitcoin ETH BTC gidisat

Ethereum ETF’lerinde son durum

S-1 formları, ETF’lerin faaliyete geçmesi için iki aşamalı bir sürecin ikinci kısmıdır. İlk kısımda, ihraççıların 19b-4 formları önemli bir son tarihten önce Mayıs ayında onaylandı. Ancak, S-1’ler belirli bir son tarihe bağlı değildir ve ihraççılar SEC’nin bunları ne kadar çabuk çevirebileceğine bağlıdır.

ETF’lerin 4 Temmuz gibi erken bir tarihte faaliyete geçebileceğine dair raporlar olsa da, bu artık söz konusu değil. İhraççılar da ETF’lerin ne zaman yayına gireceğinin henüz farkında değil. Fakat SEC onlara nihai başvuruların teslim edilmesi için bir son tarih verdiğinde daha net bir resme sahip olacaklar.

SEC Başkanı Gary Gensler, daha önce Ethereum ETF onaylarının “bu yaz içerisinde” gerçekleşebileceğini söylemişti ancak daha net bir zaman çizelgesi sunmamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala