bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,869.04 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,307.66 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 541.40 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 129.68 1.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.571355 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.330889 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.100729 0.14%

Shiba Inu Games, Oyun Geliştiricisi PlaySide ile Ortak Oldu

shiba inu games oyun gelistiricisi playside ile ortak oldu 3

Shiba Inu’dan (SHIB) oluşan bir türev varlık olan Shiba Inu Games, Avustralya’nın en büyük video oyunu geliştiricisi PlaySide Studios ile ortaklık kurdu. Yapılan anlaşmaya göre; PlaySide, sözleşmenin 8 aylık süresi boyunca Shiba Inu Games‘e yeni bir oyun başlığında üretim, tasarım, mühendislik, sanat, kullanıcı ara yüzü ve deneyim geliştirme hizmetleri sağlayacak.

shiba inu games oyun gelistiricisi playside ile ortak oldu

Oyun; Shiba tokeni “Shiboshi” NFT sanatından yararlanacak. Ayrıca kart koleksiyonu; strateji ve savaş mekaniği içerecek. Oluşturulacak oyunun 2023’ün başlarında çıkması bekleniyor.

shiba inu games oyun gelistiricisi playside ile ortak oldu

Söz konusu ortaklığın kripto ve NFT‘leri keşfetmek için bir fırsat sunduğunu söyleyen PlaySide CEO’su Gerry Sakkas, açıklamasına şu şekilde devam etti.

Gelişen teknolojiler hız kazanmaya devam ediyor. Bu, PlaySide’ın bu alanda işbirliği yapması, beceri tabanımızı genişletmesi ve geliştirme yeteneklerimizi sergilemesi için ideal bir fırsat.

Ortaklığın duyurulmasının hemen ardından, Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören PlaySide hisseleri, yaklaşık yüzde 5 arttı. Ancak Shiba Inu tokeninin fiyatı haberin yazımı esnasında yüzde 2,52 oranında bir düşüş yaşadı.

Geçen ay, Activision’ın teknolojiden sorumlu eski başkan yardımcısı William Volk, tüm zamanların en önemli oyun projelerinden biri olduğunu iddia ettiği proje üzerinde çalışmak üzere Shiba Inu Games‘e danışman olarak katıldı.

Ayrıca belirtmek gerekirse haberin yazımı esnasında Shiba Inu CoinMarketCap verilerine göre; 0.00003682 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala