bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,360.56 1.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,283.93 2.48%
bnb
BNB (BNB) $ 495.03 2.30%
solana
Solana (SOL) $ 127.49 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529679 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.325572 3.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.09502 3.89%

Solana, NFT Seçimleri İçin Yapay Zeka Destekli Araçlarını Duyurdu

solana nft secimleri icin yapay zeka destekli araclarini duyurdu

Son dönemlerde, NFT sektörünün olumsuz bir imajla karşı karşıya kaldığı haberler ve veriler, sektördeki tartışmaları büyük ölçüde belirliyor. Ancak Solana Labs, bu durumu tersine çevirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Solana Labs, NFT Pazarına Yeni Giren Kullanıcılara Araçlar Sunuyor

NFT endüstrisi son zamanlarda olumsuz bir imajla karşılaşırken, haberler ve veriler, sektördeki tartışmaları büyük ölçüde belirliyor. Ancak Solana Labs, bu alana giriş yapmak isteyenlere yardımcı olmak için yeni çalışmalar yapıyor. Konu hakkında açıklama yapan Solana Labs Ürün Müdürü Tal Tchwella şu ifadeleri kullandı:

En büyük zorluklardan birisi alıcıların bir sürü farklı veri noktasını tespit etmek zorunda kalması. Yeni araçlarımızla bu sorunların önüne geçmeyi planlıyoruz.

Mükemmel ilk koleksiyonu belirlemeyi daha basit hale getirmek amacıyla, Blockchain şirketi Solana Labs, kullanıcıların gereksinim ve beklentilerine en uygun olan NFT’leri tespit etmelerine ve satın almalarına yardımcı olacak bir yapay zeka geliştiriyor. Tchwella, Solana’nın yeni gelişmesi hakkında şu açıklamayı yaptı:

Bazı NFT koleksiyonlarına baktığımızda bunların büyük bir kısmı sadece hype. Ama bir kısmı da insanların bu platform üzerinden kurdukları gerçek ilişkilerle ilgili ve işte tam bu noktada yapay zekâ devreye giriyor. Yapay zeka, bu verileri erişilebilir hale getirebilir ve böylece (web3’e) yeni katılan bir kişinin önemsediği şeyleri bulmasına yardımcı olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala