bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,041.48 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,267.43 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 493.10 2.44%
solana
Solana (SOL) $ 127.49 3.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526849 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.324426 3.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095186 4.52%

Solana (SOL) yüzde 17 arttı: Boğa koşusu mu geliyor?

solana sol yukselis

Trader’lar, Solana’nın (SOL) grafiğinde bir yükseliş flaması modeli oluşmaya başladığını belirtti. Grafiğe göre, SOL her an bir kırılım gerçekleştirebilir.

Kripto para piyasasının toparlanma sürecine girdiği son bir haftada birçok altcoin dikkat çeken yükselişlere imza attı. Özellikle Solana, gerçekleştirdiği yükseliş ile ekosistemine de can suyu oldu.

SOL, son bir haftada yüzde 17 yükseldi. Solana blokzincirinde yer alan dogwifhat (WIF), son bir haftada yüzde 60’a yakın yükseliş gerçekleştirdi.

Trader’lar SOL yükselişini destekleyecek bir formasyonun ortaya çıktığına dikkat çekti.

Solana (SOL) boğası mı geliyor?

CryptoBusy, geçtiğimiz gün, “1 günlük grafikte SOL büyük bir flama oluşturdu” yorumunda bulundu. Analistin bahsettiği flama, fiyatın güçlü bir düşüşün ardından üçgen şeklinde konsolide olduğunda ortaya çıkıyor. Boğa flaması genellikle yükseliş ile sonuçlanıyor.

InvestAnswers, kripto para piyasasının gidişatına rağmen SOL’ün etkileyici bir güç gösterdiğini ve sağlam durduğunu öne sürdü.

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, piyasa değerine göre en iyi on kripto para arasında yer alan SOL, son bir haftada yüzde 17,01 yükselerek haftanın en çok yükselen ikinci altcoin’i oldu. Birinci sırada ise bir haftada yüzde 23,57 yükselen XRP yer alıyor.

Kripto analisti Honey, SOL’ün 160 dolardan işlem gördüğüne dikkat çekti. Honey, “Burası bir pivot alanı ve bu bölgeye girildiği için uzun vadeli pozisyonlar konusunda temkinli olacağım.” dedi. Analist kaldıraç konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Analist, SOL’ün potansiyel yükselişinin 192 dolar ile sonuçlanacağını, ancak mevcut seviyenin korunamaması halinde 140 dolara kadar bir düşüş gelebileceğini ifade etti.

Crypto Tony ise 160 doların gereken kritik desteği sağlamayacağına inanıyor. Tony, SOL’de halen daha yüzde 1,3’lük yükseliş gerektiğini öne sürdü.

Kripto analisti Tony, “Burada güzel bir yükseliş var, 163 doları destek olarak geri almak bir sonraki hedef.” yorumunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala