Bitcoin (BTC) $ 62,192.66 2.62%
Ethereum (ETH) $ 2,424.85 3.39%
BNB (BNB) $ 557.76 2.67%
Solana (SOL) $ 144.02 5.54%
XRP (XRP) $ 0.534505 3.41%
Cardano (ADA) $ 0.35447 2.98%
Dogecoin (DOGE) $ 0.110117 4.64%
Al veya Sat Paribu

‘Spot Bitcoin ETF’leri emeklilik fonlarının iştahını kabartabilir’

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Finans dünyasının en büyük opsiyon borsalarından Chicago Board Options Exchange (CBOE) başkanı John Palmer, geçtiğimiz güm Bloomberg’e verdiği demeçte Bitcoin (BTC) gündemini yorumladı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF başvurularına yeşil ışık yakıp yakmayacağı sorusu hala yanıt bulmazken Palmer olumlu senaryoda lider kripto paraya yeni bir ilgi dalgasının başlayacağını belirtti:

“SEC’in onayı emeklilik fonlarının spot Bitcoin ETF’leri aracılığıyla kriptoya yatırım yapmasının önünü açacak.”

CBOE başkanı John Palmer, spot fon onayının türev ürünlere de olumlu yansımalara neden olmasını bekliyor. Palmer’a göre BTC tabanlı türev ürün çeşitliliği önümüzdeki dönemde önemli ölçüde artabilir. Ünlü isim kripto paralarla daha önce tanışmamış bireysel yatırımcıların sektörle ilk temasını spot ETF’ler ile kurabileceğinin altını çizdi.

Komisyon’un ARK Invest 21 Shares Bitcoin ETF başvurusuna kesin yanıt vermesi gereken 10 Ocak tarihi yaklaşırken bazı yatırım yöneticileri erkenden harekete geçti. Geçtiğimiz gün yayınlanan Advisors Preferred Trust’ın izahnamesine göre yatırım fonu portföyünün yüzde 15’ine kadarını Bitcoin tabanlı ürünlere ayırabilecek.

CBOE, 11 Ocak 2024 tarihinde Bitcoin ve Ether türev ticaretine başlayacak.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Private Key Nedir?

Private Key, kripto para ticaretinde bir kullanıcıya kripto para göndermek ve almak için yaratılan özel anahtara verilen addır. Private Key Nedir? Kripto para ticaretinde, bir kullanıcıdan kripto para almak ve göndermek için genel bir adres yaratılır ve özel bir anahtar verilmektedir. Verilen özel anahtar, Private key olarak tanımlanmaktadır. Yaratılan genel adres, kripto paraların yatırıldığı ve ...

Bağlantıyı kopyala